Roze Voetjes Babybox

 10,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Heerlijke chocolade voetjes gemaakt van de lekkerste Belgische melkchocolade met witte en roze spikkels. Een ideale box om cadeau te geven aan kersverse ouders, grote broer/zus, oma, tante etc.

Uitverkocht

Beschrijving

Uniek en lekker Baby Pakket voor een Meisje bestellen bij De Bestelbox

Op zoek naar een origineel en lekker kraamcadeau? Een geboortecadeau waarmee je ouders en baby op een bijzondere manier kunt verrassen? Of ga je binnenkort op kraambezoek bij de kersverse ouders en heb je weinig tijd om nog zelf een baby cadeau te kopen? Ook voor een geboorte heeft De Bestelbox de leukste cadeaus die je gewoon thuis online kunt bestellen en (vers) kunt laten bezorgen.

Kraamcadeau voor een meisje

Ga je binnenkort op kraamvisite of wil je van een afstand de kersverse ouders verrassen? Bij de Baby Boxen vind je de mooiste en origineelste kraamcadeaus.

Origineel geboortecadeau voor een jongetje

Dus of je nu voor je nieuwe buurmeisje, nichtje of dochter van je beste vriendin een klein cadeautje zoekt of op zoek bent naar een prachtig cadeau voor jouw eerste kleindochter, ben je bij De Bestelbox aan het goede adres!

De producten van De Bestelbox zijn van goede kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat het producten zijn, waar de ontvanger veel plezier aan gaat beleven en heel lekker zal vinden!

Wat zit er in een box?

Heerlijke chocolade voetjes gemaakt van de lekkerste Belgische melkchocolade met witte en roze spikkels. Maar liefst 16 stuks in een box.

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met ‘DHL Same day delivery’ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jou gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.

Extra informatie

Gewicht0,99 kg

Andere suggesties…