Ideeën voor een leuke avond met vrienden

We kennen allemaal het gevoel dat je hebt als de werkweek bijna voorbij is; je hebt het druk gehad en je verlangt naar een gezellige avond. Je hebt vast gelijk een aantal vrienden in gedachte met wie je een avondje wilt spenderen. Wacht niet tot je ineens met de hond op de bank zit te Netflixen en organiseer deze gezellige avond! Wij zijn er voor je om je op ideeën te brengen. 

Organiseer een dinertje

De tafel mooi gedekt, kaarsen aan, naambordjes en je vrienden strak in pak. Laat iedereen een gang meebrengen en je hebt je eigen sterrenrestaurant. Geen zin om daarvoor allerlei voorbereidingen te doen? We hebben genoeg keuze aan lekkere verse boxen die je bij ons kunt bestellen! Kies een van onze rijsttafel boxen voor makkelijke huisgemaakte gerechten uit de Indonesische keuken. Of maak je vrienden blij met een van onze Spaanse borrelboxen. Zo wordt bij jou thuis een heerlijke fles rode en witte wijn bezorgd. Ga je er voor om het aperitiefje te maken? Wat dacht je van een gezellige Notenkraker borrelbox? Heb je zin in een avondje met wat minder poespas? Deze box is natuurlijk ook meer dan geschikt om lekker mee op te bank te ploffen met vrienden om formule 1 te kijken. 

Houd een film marathon

Zoveel mogelijk Harry Potter films in één avond? Hier kun je met jouw medeliefhebbers sowieso van genieten! Welke film je ook kiest, een avondje film kijken met vrienden is voor velen een ontspannen en gezellige bezigheid. Haal wat snacks voor de filmavond in huis. Bij ons vind je een grandioos pakket met heel veel filmavond snacks, drankjes & een Pathé thuis voucher! Dit is de Weekend Filmbox, onze topper voor een vrijdagavond. Vul bakjes met nacho’s & dip, trek de popcorn en de fles wijn open, ready, set, action! 

Maak er een sleepover van

De films kunnen zo lang duren dat je vrienden naar huis laten gaan niet de beste optie is. Bovendien kan het erg gezellig zijn om een nachtje bij elkaar door te brengen! Wellicht klets je tot de volgende ochtend, of geniet je er ervan om na een goede nachtrust lekker samen te ontbijten (hier hebben wij heerlijke boxen voor ;)). Maak een sleepover compleet met heerlijke verwennerij. Wat dacht je van zelf muffins bakken met onze Bak het zelf Box? Er is iets magisch aan de geweldige geur van chocolademuffins door je hele huis. Of het 12 uur ‘s middags is of 12 uur ‘s nachts maakt niet uit! Iets minder zin in de moeite en wel zin in lekkers? Denk bijvoorbeeld aan onze Oreo & kokos wafels. Om je vingers bij af te likken!

Dans thuis als nooit tevoren

Hebben jij en je vrienden de tickets van dat geweldige festival of concert niet weten te bemachtigen? Of moeten jullie allen weer vroeg opstaan maandag? Je hoeft dan niet het gehele concert te missen. Grote kans dat jij en je vrienden kunnen meegenieten vanuit de huiskamer met een livestream. Misschien kun je live meekijken of herleef je een van je lievelingsfestivals van vorig jaar. Het blijft een spektakel om naar te kijken! Haal je favoriete festivaldrankjes in huis om het feest compleet te maken. Ga je voor de Long Island Ice of een Mojito? Je vind de lekkerste cocktails in onze proeverij cocktail box. Een ding is zeker, het kost een hoop minder dan in de concertzaal en je hoeft er niet voor in de rij te staan. Trek je discobroek aan en gaan met die banaan! Inspiratie voor je dans nodig? Het spel Just Dance is een aanrader! Voor de mensen die het nog niet kennen: Just Dance is een spel waarbij jij en je vrienden een choreografie volgen van een digitale danscoach. Je zal lachen, zweten en waarschijnlijk als een hark door de kamer bewegen (maar gelukkig geen colle concertzaal die dat ziet!)Er zijn genoeg dansjes ook te vinden op YouTube. 

Wat jullie dans ook gaat zijn, het zal gegarandeerd een avond worden voor in de boeken. Zorg er wel voor dat je eventuele breekbare spullen verplaatst, want deze kunnen nog wel eens omgestoten worden. Have a good one!