fbpx

Maaltijdboxen

Maaltijdbox bestellen?

Geniet van onze restaurant kwaliteit!

Dagelijks maken onze top chefs de lekkerste gerechten die wij vervolgens samenvoegen in onze maaltijdboxen. Van ontbijtjes tot kakelverse maaltijden, bij De Bestelbox vind je het allemaal! Onze maaltijdboxen zijn ideaal wanneer jij weinig tijd hebt maar toch een heerlijke kant en klare maaltijd op tafel wilt hebben staan. Je hoeft onze maaltijden alleen nog maar even op te warmen en je kunt binnen een paar minuten al genieten van een maaltijd vol verse ingrediënten!

Natuurlijk zijn onze maaltijdboxen ideaal wanneer je snel even iets wilt eten, maar wist je dat onze maaltijdboxen ook zeer leuk zijn om als cadeau te geven? Bedank bijvoorbeeld eens iemand met een heerlijke maaltijdbox of verras je partner met een overheerlijk ontbijtje of high tea! En voor de echte sushi liefhebbers hebben we nu ook Sushiboxen!

Jouw maaltijdbox aan huis, altijd vers bezorgt!

Natuurlijk kun je kiezen voor een simpele maaltijd van de supermarkt of kiezen voor een andere maaltijd aanbieder, maar bij ons ben je in ieder geval zeker van een box vol kakelverse producten van hoogwaardige kwaliteit! Al onze producten worden namelijk in de ochtend voor levering vers bereid en gekoeld getransporteerd. Kies je voor een maaltijdbox bij De Bestelbox, dan kies je voor kwaliteit en versheid!

Onze maaltijdboxen zijn al vanaf 1 persoon verkrijgbaar en mocht je naast ons ruime assortiment toch nog specifieke wensen hebben dan bieden wij jou de mogelijkheid om een maaltijdbox op maat te laten maken. Zo kun je niet alleen zelf genieten van een overheerlijke maaltijd maar kun je bijvoorbeeld ook al jouw collega’s voorzien van heerlijk eten wanneer je allemaal eens moet doorpakken op werk.

Indien je allemaal wegens de huidige Corona situatie allemaal thuiswerkt en iedereen toch wilt voorzien van een maaltijdbox, dan bieden wij de mogelijkheid om in 1 keer voor meerdere afleveradressen te bestellen. Ga naar de pagina meerdere afleveradressen en wij helpen jou graag verder!

Bestel een maaltijdbox voor 18:00 en jouw maaltijd staat morgen al voor 18:00 op tafel!

Via onze website bestel je gemakkelijk jouw favoriete maaltijdbox. Heb jij een keuze kunnen maken en wil jij jouw maaltijd morgen nog laten bezorgen? Bestel dan voor 18:00 uur en wij staan de volgende dag al voor 18:00 uur bij jou voor de deur!

Wij rijden 6 dagen per week door heel Nederland en België en voorzien jou graag zo snel mogelijk van de gewenste maaltijd!

Heb je aanvullende vragen of misschien wel leuke nieuwe suggesties om ons assortiment uit te breiden? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Naast overheerlijk maaltijdboxen hebben wij ook borrelboxen waarmee jij jouw borrel op werk of met vrienden echt compleet maakt!

top