fbpx

Nieuwjaars Boxen

Originele nieuwjaarscadeaus

Nu bij de bestelbox!

Op zoek naar het ideale nieuwjaarscadeau? Dan ben je bij De Bestelbox aan het juiste adres! In ons assortiment aan cadeau- en borrelboxen is er genoeg keuze om een persoonlijk en origineel nieuwjaarscadeau aan familie of vrienden te geven. Zo gaan ze zeker knallend het nieuwe jaar in. Ook zijn onze nieuwjaarspakketten perfect voor jouw eigen borrel tijdens oud en nieuw.

Nieuwjaarspakket 

Met een nieuwjaarspakket van De Bestelbox geef je gegarandeerd een origineel geschenk aan je vader, moeder, broer, zus, vriend(in) of collega. Onze nieuwjaarsgeschenken zijn ideaal om een geliefde mee te verrassen of om een online borrel te voorzien van heerlijke drankjes en hapjes. Zo hebben we een ruime keuze aan Borrel Boxen, Wijn Boxen en Bier Boxen.

Een nieuwjaarscadeau is daarnaast een originele manier om iemand een gelukkig nieuwjaar te wensen. Op onze website hebben we verschillende cadeauboxen waarmee je een persoonlijk cadeau kunt vinden. Kies bijvoorbeeld voor een Fruitbox als iemand het voornemen heeft om gezonder te eten. Of is iemand een fan van films? Geef een Film Box voor een gezellige filmavond.

 

Nieuwjaarscadeau voor hem en haar

De borrel- en cadeauboxen van De Bestelbox zijn voor zowel hem als haar een leuke verrassing. Is je beste vriend een echte bierliefhebber? Geen een leuke Bier Box als nieuwjaarsgeschenk. Of ben je op zoek naar een nieuwjaarscadeau voor je moeder? Wellicht is een Wijn Box een mooi cadeau voor haar!

Bij De Bestelbox vind je voor jong en oud, voor man en vrouw, een origineel geschenk om het nieuwe jaar feestelijk mee te beginnen.

 

Nieuwjaarscadeau voor collega’s

Wil je graag je collega’s verwennen en ze bedanken voor hun harde werk het afgelopen jaar? Of nog op zoek naar een feestelijke box voor de online nieuwjaarsborrel? Wij hebben ook voor deze gelegenheden zakelijke geschenken en borrelboxen. Deze zijn ideaal om je waardering voor je collega’s te laten zien of om van de borrel een echt feestje te maken.

top