Onvoorwaardelijk

spaanse borrel

Zoals velen van jullie weten zijn de afgelopen 3,5 jaar best zwaar geweest. De geboorte van Carmen, al haar ziekenhuisopnames, gebroken nachten, broer en zus die telkens zonder hun mama moesten zijn.

Gelukkig was, en is nog steeds, mijn mama daar. Om Caithlin en Indy op te vangen wanneer we weer eens hals overkop naar het ziekenhuis moesten, wanneer ik even een avondje rust nodig heb/had. Momenten waarop we allemaal dachten dat Carmen het niet zou redden. Mama was er om ons te troosten. Zonder haar zou ik het allemaal niet hebben gekund. 

Ze staat er dag en nacht voor ons. Onvoorwaardelijk. Ze past op, is taxichauffeur, kok, knuffeloma, praatpaal, schouder voor de tranen. 

Echt een engel.

De afgelopen periode was zwaar voor haar. Vlak nadat Corona uitbrak werd ze ziek en is drie weken in huis geweest. Verplicht. Geen bezoek, geen knuffels van haar kleinkinderen, alleen binnen zitten en dan ook nog zo ziek. En dat was zwaar voor haar. 

Soms vergeet ik in alle drukte te laten weten hoe dankbaar ik haar ben voor alles wat ze voor ons doet. En zeg ik niet vaak genoeg dat we heel veel van haar houden! 

Ik moet vaker tegen haar zeggen hoe trots ik op haar ben. En hoeveel ze voor ons betekend. 

Daarom deze blog. Afgelopen donderdag heb ik haar mogen verrassen! Samen met de mensen van de Bestelbox. 

Nadat ik mijn idee dropte, kreeg ik direct een reactie. Zonder te twijfelen zeiden ze JA op mijn idee om (o)mama te verrassen!

Daar stond Raymon met een heerlijk box vol verse Spaanse tapas bij mijn mam voor de deur. 

We zijn heerlijk met elkaar in haar prachtige tuin gaan zitten. We hebben een lekker flesje rosé (ook via De Bestelbox) open getrokken, en met z’n allen genoten van de lekkere tapas. We hebben geproost op het leven, op de liefde en onze gezondheid! 

Wees lief voor elkaar. Altijd! ❤

Ps. De bestelbox is door Raymon en zijn collega bedacht in de Corona tijd.  Naast hun evenementen bedrijf zijn ze gestart met dit super leuke concept. Op de website vind je BBQ, Vegan, Fruit, Wijn en Borrel boxen. Maar ook voor vaderdag staan ze voor je klaar met een ontbijtje! 

Geschreven door: Dominique de Haan