fbpx

Sinterklaas pakket

Origineel Sinterklaaspakket 2021

Goedekope Sinterklaas relatiegeschenken voor elk bedrijf!

Wil je in 2021 een origineel Sinterklaas pakket online bestellen voor je medewerkers of relaties. Of geef je graag bijzondere Sintgeschenken aan jouw familie? De Bestelbox heeft leuke en originele Sinterklaas cadeau’s die altijd in de smaak vallen bij werknemers, vrijwilligers en uitzendkrachten op kantoor, maar ook voor thuis.

Leuke Sinterklaas pakketten voor bedrijven & privé dus! En dat bij een kleine onderneming, MKB, groot bedrijf, horeca of school! Geschikt voor mannen en vrouwen, uniek en nu verkrijgbaar bij De Bestelbox. Daarnaast bestel je hier je favoriete Sinterklaas attentie voor personeel gemakkelijk en veilig online.

Bekijk nu onze Sinterklaas cadeaupakketten en bedrijfsgeschenken voor Sinterklaas en verras jouw personeel en relaties met een Sinterklaas pakket!

De lekkerste & leukste Sinterklaas Cadeaupakketten voor 2021… 

Dat zijn nog eens smaakvolle Sinterklaas kado’s voor personeel, relaties, sportverenigingen of personeelsverenigingen! Voor Sinterklaas cadeautjes op school zijn ze natuurlijk ook erg leuk om in de schoenen van kids te stoppen!

Relatiegeschenken Sinterklaas online bestellen

Attentie: Er zullen heel veel Sinterklaas pakketten op verschillende huisadressen geleverd worden met Sinterklaas. Houd rekening met een langere levertijd in de maand december. Ons advies is om de Sinterklaas pakketten op tijd te bestellen maar ook om ruim op tijd te laten leveren.

Voorbehoud: Breukvrije levering van de chocolade figuren kan niet 100% worden gegarandeerd. Deze worden dan ook niet vergoed/geruild.

top
open

✔ Kies jouw bezorgmoment  ✔ Voeg een GRATIS wenskaart toe  ✔ Bestellen vanaf 1 stuk  ✔ Bedrijven bestellen makkelijk op factuur