TIPS EN IDEËEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE ZOMER

Als Nederlanders hebben we niet altijd mooie zomerdagen. Als de zon dan toch doorbreekt pakken we uit! De grachten liggen vol met bootjes, de parken zijn een groot feest en iedereen houdt uitgebreide barbecues. We trekken met z’n allen massaal naar buiten om de zomersfeer te beleven. Maar hoe maak je van deze zomer een onvergetelijke? Wij zetten een aantal tips op een rijtje!

  • Improviseer een lokale zonvakantie

Je hoeft er niet voor naar Spanje of Griekenland te trekken. Ook in eigen land kun je een paradijs creëren. Breng de Spaanse sferen naar je toe met een onze Spaanse Borrelbox. Perfect om bij een meertje te zonnebaden. Dicht bij de deur, heerlijk comfortabel. Een beetje van Spanje en een beetje van jezelf zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke zomer. Geen meer in de buurt, maar wel een dakterras? Ga lekker met wat kussens languit zonnen, tropical cocktail erbij & relaxen maar! 

  • Organiseer een zomerfeest

Met goed weer is het makkelijk om je vrienden uit te nodigen zonder dat je daarvoor je huis hoeft op te offeren. Hang wat slingers en lampionnen in het park en je bent er klaar voor. Een boxje voor muziek kan niet ontbreken natuurlijk. Maak het feest tot een groot succes met bijvoorbeeld ons Limoncello Spritz pakket. Of wat het ook altijd uitstekend doet op zomerfeesten: een cocktail proeverij. Ben jij er klaar voor? Wij wel! Geen fan van het park en wel van feestje? Een zomerfeest op een (huur) boot is stiekem the place to be. Maak het helemaal onvergetelijk (niet letterlijk, wel figuurlijk) met de zomerse cocktail box. ‘’Ain’t no party like a …’’

  • Probeer nieuwe hobby’s uit

De zomer is voor velen een moment met meer vrije tijd. Dit brengt de mogelijkheid om de tijd te nemen voor dingen die je altijd al hebt willen doen. Altijd al willen schilderen? Ga ervoor! Heb je wat meer vrije tijd en zin om wat bij te dragen in jouw buurt? Wellicht zoeken ze ergens nog vrijwilligers. Wie weet ben jij deze zomer de nieuwe host op de bejaardenbingo of zorg je voor de pasgeboren geitjes op de kinderboerderij. Er zijn hobby’s genoeg te bedenken. Terrassen is uiteraard ook een hobby ;). 

  1.   Vul een picknickmand 

Iedereen wordt gelukkig van een kleedje in het park en een goed gevulde picknickmand. Of het voor brunch, lunch, avondeten of borrel is, picknicken is genieten. Door de lange dagen kan je de hele dag in het park vertoeven. Om je van alle gemakken te voorzien hebben we bij de bestelbox allerlei boxen voor een geslaagde picknick. Zo hebben wij een mega leuk Picknick pakket met bier & frismet wijn & water  of met wijn & bier. Onvergetelijke zomer? Here you come! 

  1.   Maak een buitenbioscoop

Het klinkt wat ingewikkeld maar dat hoeft het niet te zijn. Wellicht lukt het om je tv te verplaatsen naar het terras en daar een film of een sportwedstrijd te kijken met een biertje en lekkers. Heb je een beamer of kan je deze ergens huren/lenen? Dit is helemaal bijzonder. Je kunt dan ergens buiten een doek ophangen om de film op af te spelen. Je kunt het lekker comfortabel maken om te zitten met kussens en kleedjes. Maak het compleet met een van onze filmboxen. Daarbij combineer je een Pathé thuis voucher met heerlijke snacks!

  1.   Zet je vrienden in het zonnetje

Wanneer je om iemand geeft kun je dit niet genoeg laten zien! Iedereen houdt ervan om verrast te worden met iets leuks. Een zomer cadeau kan veel plezier brengen. Het is een bijzondere manier om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Wie zegt dat een ansichtkaart uit een ver oord hoeft te komen? Er is vast een leuke kaart van jouw buurt te vinden ergens. Met een leuke boodschap erop maak je ongetwijfeld iemand vrolijk. Wil je wat groter uitpakken dan kun je natuurlijk ook een hele box met lekkers versturen. Je hebt genoeg keuze op onze webshop. Tip van ons: zeg het met wafels!

  1.   Wees lekker actief 

Sportief bezig zijn is fijn in de zomer. Zo kan je een potje voetballen buiten of bij wat minder mooi weer een Boulder hal bezoeken. Nog een idee wanneer je een groep mensen weet op te trommelen: om het grasveld in de buurt eens om te toveren tot een honkbalveld. Een ander idee wat het op warme zomerdagen het goed kan doen: een groot zeil insmeren met water en zeep en hier overheen glijden met vrienden. Verder is het lokale zwembad of het strand bezoeken in de hitte altijd genieten. Een frisse duik nemen om daarna in de zon te liggen met een heerlijk dorstlessend drankje; deze dagen zonder zorgen zijn wat de zomer zo mooi maakt.

Klaar voor een onvergetelijke zomer?