fbpx

Uitleg bezorging

VERZENDEN MET DE BESTELBOX

Alle Cadeauboxen en Borrelboxen worden met veel zorg en liefde voor jou verpakt en bezorgd door onze partners. Overal in Nederland, 6 dagen per week (met uitzondering van feestdagen). Benieuwd wanneer wij jouw cadeauboxen bezorgen? Bekijk hieronder alles wat jij moet weten over de bezorging van cadeaubox. Tip: je kan bij elke cadeau een gratis wenskaart uitkiezen waarop jij jouw persoonlijke boodschap achter kunt laten voor de ontvanger. Ook kun je jouw gewenste bezorgdatum uitkiezen bij plaatsen van je bestelling

BETALING EN VERZENDING

Betaling is mogelijk via iDEAL, Creditcard, Bancontact en KBC/CBC Payment Button. Na betaling ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zorgen wij dat de Bestelbox(en) op de gewenste datum (met uitzondering van de zondagen) in heel Nederland en België bij je worden bezorgd.

BEZORGING BRIEVENBUSCADEAUTJES

De Cadeaubox(en) worden geleverd op het adres van jouw keuze. Dit adres kan je opgeven bij je bestelling.

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd voor slechts € 4,95. 
 • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij de volgende ochtend al mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan in de avond voor 22:00 uur al bezorgd voor slechts € 4,95. 
 • Zaterdag t/m zondag: brievenbuscadeautjes geven wij maandag ochtend mee met de bezorgdienst en worden dezelfde avond nog bezorgd voor slechts € 4,95.
 • Vrijdag en zaterdag: brievenbuscadeautjes besteld op vrijdag na 17.00 uur of op zaterdag tot 00:00 uur, worden maandagavond bezorgd voor slechts € 4,95.
 • Voor het versturen van brievenbuspakketjes naar België moet je rekening houden met een bezorgtijd van minimaal 1 en maximaal 2 werkdagen. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere brievenbuscadeautjes. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 9,95.

BEZORGING ONGEKOELDE CADEAUBOXEN

 • Maandag t/m vrijdag: ongekoelde cadeauboxen tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd voor slechts € 6,95. 
 • Maandag t/m vrijdag: ongekoelde cadeauboxen tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij de volgende ochtend al mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan in de avond voor 22:00 uur al bezorgd voor slechts € 6,95. 
 • Zaterdag t/m zondag: ongekoelde cadeauboxen geven wij maandag ochtend mee met de bezorgdienst en worden dezelfde avond nog bezorgd voor slechts € 6,95.
 • Vrijdag en zaterdag: ongekoelde cadeauboxen besteld op vrijdag na 17.00 uur of op zaterdag tot 00:00 uur, worden maandagavond bezorgd voor slechts € 6,95.
 • Voor het versturen van ongekoelde cadeauboxen naar België moet je rekening houden met een bezorgtijd van minimaal 1 en maximaal 2 werkdagen. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere brievenbuscadeautjes. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 14,95.

BEZORGING GEKOELDE CADEAUBOXEN

De Verse Cadeaubox(en) worden gekoeld geleverd op het adres van jouw keuze. Dit adres kan je opgeven bij je bestelling.

Deze cadeauboxen worden gekoeld geleverd: Gefeliciteerd Bestelbox, Opkikker Bestelbox, Donut Boxen, Roze & Blauwe Babyboxen, Verse Borrelboxen, Lunch Boxen, High Tea Boxen, Maaltijd Boxen en BBQ Boxen.

 • Maandag t/m vrijdag: gekoelde cadeauboxen tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al gekoeld bezorgd voor slechts € 9,95. 
 • Maandag t/m vrijdag: gekoelde cadeauboxen tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij aan het eind van de volgende werkdag mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de dag erna voor 18:00 uur al gekoeld bezorgd voor slechts € 9,95. 
 • Vrijdag van 17:00 tot en met zondag 17:00: gekoelde cadeauboxen geven wij maandag eind van de dag mee met de bezorgdienst en worden de volgende dag bezorgd voor slechts € 9,95.
 • De bezorging van Gekoelde cadeauboxen naar België is alleen mogelijk op dinsdag en vrijdag. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere gekoelde cadeauboxen. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 19,95. Dit geld alleen voor alle adressen met de postcodes: 1000 tot 1299 – 1500 tot 1999 – 2000 tot 2999 – 3000 tot 3999 – 8000 tot 8999 – 9000 tot 9999

ONBEHEERDE BEZORGING

Onbeheerde bezorgingen vinden enkel plaats wanneer je dit zelf schriftelijk aangevraagd hebt via de opmerkingen in het bestelformulier. Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat De Bestelbox echter niet meer garant voor de kwaliteit.

DE ONTVANGER IS NIET THUIS 

 • Ongekoelde levering: Indien de ontvanger van het cadeautje niet thuis is, zal de chauffeur de cadeaubox(en) proberen aan de buren te overhandigen.  Wanneer dit gelukt is zal onze chauffeur in dit geval een briefje in de brievenbus doen dat er een pakketje van de Bestelbox ligt bij de buren met daarop het desbetreffende huisnummer dit kun je ook zien in de track en trace die je direct na het plaatsen van je bestelling van ons toegestuurd krijgt per mail. Indien er dan nog geen gehoor is nemen we de cadeaubox weer mee naar het dichtstbijzijnde DHL servicepoint. Deze kun je dan binnen 7 dagen ophalen. Hierover krijg je een mail van DHL. Wanneer het pakketje niet opgehaald wordt zal het pakketje retour worden gezonden naar ons hoofdkantoor. Als je het pakketje na retourneren opnieuw verstuurd wil hebben dien je opnieuw de verzendkosten te betalen en zullen wij hierover contact opnemen.
 • Gekoelde levering: Wanneer de ontvanger van een gekoelde cadeauboxen niet thuis is, zal de chauffeur de cadeaubox eerst aanbieden bij de buren. Mocht hij daar ook geen gehoor krijgen neemt hij contact op met degene die de bestelling heeft geplaatst. Mocht hij daar wederom geen gehoord krijgen dan zal de cadeaubox mee terug gaan naar het dichtstbijzijnde depot, waar de cadeaubox gekoeld bewaard zal worden en wordt dit in overleg de volgende opnieuw worden bezorgd. Hiervoor zullen opnieuw de verzendkosten na overleg in rekening gebracht worden. LET OP: Geef daarom altijd de juiste contactgegevens op bij het bestellen. 

UITZONDERINGEN

 • Waddeneilanden: Wij leveren niet op de Waddeneilanden
 • Wij streven er naar om jouw pakketje op de gewenste datum te bezorgen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan kun je dit volgen via de track & trace code die je na het plaatsen van je bestelling via de mail hebt ontvangen. 

VERPAKKING EN HOUDBAARHEID

Alle verse producten worden individueel gevacumeerd waardoor een lange houdbaarheid gegarandeerd is:

 • Het is mogelijk om de producten thuis in te vriezen om de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen.

 

TIP: Houd je Track&Trace die je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling goed in de gaten. Hiermee kun je zien waar jouw pakketje is en of deze enige vertraging heeft. 

Op al onze bestellingen en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassingen en deze kan je hier bekijken https://debestelbox.nl/algemene-voorwaarden/

 

top
open

✔ Kies jouw bezorgmoment  ✔ Voeg een GRATIS wenskaart toe  ✔ Bestellen vanaf 1 stuk  ✔ Bedrijven bestellen makkelijk op factuur