fbpx

Uitleg bezorging

VERZENDEN MET DE BESTELBOX

Alle Cadeauboxen en Borrelboxen worden met veel zorg en liefde voor jou verpakt en bezorgd door onze partners. Overal in Nederland, 6 dagen per week (met uitzondering van feestdagen). Benieuwd wanneer wij jouw cadeauboxen bezorgen? Bekijk hieronder alles wat jij moet weten over de bezorging van jouw cadeaubox.

Je kan bij elke cadeaubox een gratis wenskaart uitkiezen waarop jij jouw persoonlijke boodschap achter kunt laten voor de ontvanger. Vergeet niet bij uw persoonlijke boodschap de afzender in te vullen, het is toch leuk als de ontvanger weet van wie hij/zij wat krijgt.   

Ook kun je jouw gewenste bezorgdatum uitkiezen bij het plaatsen van je bestelling. Tip: Wij versturen met DHL. Op dit moment worden 98% van onze pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden brengen wij 1 dag van te voren naar het postkantoor.

BETALING EN VERZENDING

Betaling is mogelijk via iDEAL, Creditcard, Bancontact en de KBC/CBC Payment Button. Na betaling ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zorgen wij dat de Bestelbox(en) op de gewenste datum in heel Nederland en België bij je worden bezorgd.

BEZORGING BRIEVENBUSPAKKETTEN

De Cadeaubox(en) worden door ons geleverd op het gewenste adres. Dit adres kan je opgeven bij je bestelling.

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbuspakketten tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan onze bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd voor slechts € 4,95.
 • Maandag t/m vrijdag: brievenbuspakketten tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij de volgende ochtend al mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur al bezorgd voor slechts € 4,95.
 • Zaterdag t/m zondag: brievenpakketten geven wij maandag ochtend mee met de bezorgdienst en worden dezelfde avond nog bezorgd voor slechts € 4,95.
 • Vrijdag en zaterdag: brievenbuspakketten besteld op vrijdag na 17.00 uur of op zaterdag tot 00:00 uur, worden maandagavond tussen 18:00 uur en 22:00 uur bezorgd voor slechts € 4,95. Voor bedrijven adviseren we dit om het een dag later te laten bezorgen.
 • Voor het versturen van brievenbuspakketten naar België moet je rekening houden met een bezorgtijd van minimaal 1 en maximaal 3 werkdagen. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere brievenbuspakketten. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 9,95.

BEZORGING CADEAUBOXEN

 • Maandag t/m vrijdag: cadeauboxen tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd door DHL voor slechts € 6,95.
 • Maandag t/m vrijdag: cadeauboxen tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij indien gewenst de volgende ochtend al mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan in de avond voor 22:00 uur al bezorgd voor slechts € 6,95.
 • Zaterdag t/m zondag: cadeauboxen geven wij maandag ochtend mee met de bezorgdienst en worden indien gewenst dezelfde avond nog bezorgd voor 22:00 slechts € 6,95. Wij raden voor zakelijke klanten aan dit de volgende dag te laten bezorgen.
 • Vrijdag en zaterdag: cadeauboxen besteld op vrijdag na 17.00 uur of op zaterdag tot 00:00 uur, worden maandagavond bezorgd voor slechts € 6,95. Wij raden voor zakelijke klanten aan dit de volgende dag te laten bezorgen.
 • Voor het versturen van cadeauboxen naar België moet je rekening houden met een bezorgtijd van minimaal 1 en maximaal 3 werkdagen. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere brievenbuscadeautjes. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 14,95.

BEZORGING GEKOELDE CADEAUBOXEN

De Verse Cadeaubox(en) worden gekoeld geleverd op het adres van jouw keuze. Dit adres kan je opgeven bij het afronden van de bestelling d.m.v. het invullen van het bezorgadres.

Deze cadeauboxen worden gekoeld geleverd: Gefeliciteerd Bestelbox, Opkikker Bestelbox, Gourmet Boxen, Donut Boxen, Roze & Blauwe Babyboxen, Verse Borrelboxen, Lunch Boxen, High Tea Boxen, Maaltijd Boxen en BBQ Boxen.

 • Maandag t/m vrijdag: gekoelde cadeauboxen tussen 00:00 en 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al gekoeld bezorgd voor slechts € 9,95.
 • Maandag t/m vrijdag: gekoelde cadeauboxen tussen 17:00 en 00:00 uur besteld, geven wij aan het eind van de volgende werkdag mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de dag erna voor 18:00 uur al gekoeld bezorgd voor slechts € 9,95.
 • Vrijdag van 17:00 tot en met zondag 17:00: gekoelde cadeauboxen geven wij maandag eind van de dag mee met de bezorgdienst en worden de volgende dag bezorgd voor slechts € 9,95.
 • De bezorging van Gekoelde cadeauboxen naar België is alleen mogelijk op dinsdag en vrijdag. Verder gelden hiervoor dezelfde bestelvoorwaarden als de reguliere gekoelde cadeauboxen. De bezorgkosten hiervoor bedragen slechts € 19,95. Dit geldt alleen voor alle adressen met de postcodes: 1000 tot 1299 – 1500 tot 1999 – 2000 tot 2999 – 3000 tot 3999 – 8000 tot 8999 – 9000 tot 9999

ONBEHEERDE BEZORGING

Onbeheerde bezorgingen vinden enkel plaats wanneer je dit zelf schriftelijk aangevraagd hebt via de opmerkingen in het bestelformulier. Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat De Bestelbox echter niet meer garant voor de kwaliteit.

DE ONTVANGER IS NIET THUIS

 • Ongekoelde levering: Indien de ontvanger van het cadeautje niet thuis is, zal de chauffeur de cadeaubox(en) proberen aan de buren te overhandigen.  Wanneer dit gelukt is zal onze chauffeur in dit geval een briefje in de brievenbus doen dat er een cadeaubox van de Bestelbox ligt bij de buren met daarop het desbetreffende huisnummer dit kun je ook zien in de track en trace die je direct na het plaatsen van je bestelling van ons toegestuurd krijgt per mail. Indien er dan nog geen gehoor is neemt DHL de cadeaubox weer mee naar het dichtstbijzijnde DHL servicepoint. Deze kun je dan binnen 7 dagen ophalen. Hierover krijg je een mail van DHL. Wanneer het pakketje niet opgehaald wordt zal het pakketje retour worden gezonden naar ons hoofdkantoor. Als je het pakket na retourneren opnieuw verstuurd wilt brengen wij uiteraard opnieuw de verzendkosten in rekeningen + de bijkomende retourkosten.
 • Gekoelde levering: Wanneer de ontvanger van een gekoelde cadeauboxen niet thuis is, zal de chauffeur de cadeaubox eerst aanbieden bij de buren. Mocht hij daar ook geen gehoor krijgen neemt hij contact op met degene die de bestelling heeft geplaatst. Mocht hij daar wederom geen gehoord krijgen dan zal de cadeaubox mee terug gaan naar het dichtstbijzijnde depot, waar de cadeaubox gekoeld bewaard zal worden en wordt dit in overleg de volgende opnieuw worden bezorgd. Hiervoor zullen opnieuw de verzendkosten na overleg in rekening gebracht worden. LET OP: Geef daarom altijd de juiste contactgegevens op bij het bestellen.

UITZONDERINGEN

 • Wij leveren niet op de Waddeneilanden
 • Wij streven er naar om jouw pakketje op de gewenste datum te bezorgen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan kun je dit volgen via de track & trace code die je na het plaatsen van je bestelling via de mail hebt ontvangen.
 • Zorg dat je op tijd besteld rond de feestdagen er kunnen bij onze transporteurs mogelijk vertragingen optreden.

VERPAKKING EN HOUDBAARHEID

Alle verse producten worden individueel gevacumeerd waardoor een lange houdbaarheid gegarandeerd is:

 • Het is mogelijk om de producten thuis in te vriezen om de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen.

 

TIP: Houd je Track&Trace die je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling goed in de gaten. Hiermee kun je zien waar jouw pakket is en hoelaat deze afgeleverd wordt.

Op al onze bestellingen en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassingen en deze kan je hier bekijken.

 

top