fbpx

Valentijn box

Verras jouw geliefde met een Valentijn Box

Zet iemand in het zonnetje!

14 februari is het zover: Valentijnsdag! De perfecte dag om jouw partner, vriend(in) of ander belangrijk persoon in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk Valentijnscadeau voor jouw geliefde? Bij De Bestelbox hebben we verschillende Valentijn boxen waarmee je de perfecte verrassing kunt geven voor Valentijnsdag.

De liefdevolle boxen

Verras iemand op een originele manier en geef een valentijn box cadeau!

Brievenbus
cadeaus

Liever iets anders kleins voor
door de brievenbus?

Valentijn box bestellen

De Valentijn boxen van De Bestelbox zijn de perfecte manier om iemand te laten weten dat je van hem of haar houdt. Je kan er een persoonlijke draai aan geven waardoor het cadeau perfect bij jou geliefde past. Maar ook als stille aanbidder zijn onze Valentijn boxen een ideale verrassing doordat wij ze bij jouw Valentijn bezorgen. Zo kan je in het geheim jouw vlam verwennen of juist met de box jouw liefde verklaren. 

We hebben verschillende boxen die als mooi cadeau kunnen dienen maar waar je ook samen veel plezier aan kunt hebben. Kies bijvoorbeeld een Valentijn box met hapjes en drankjes waar je samen van kunt genieten. Kortom, met De Bestelbox vier je de liefde!

Valentijn cadeau box op afstand

Wanneer je iemand op afstand wilt verrassen zijn onze Valentijn boxen zeker een goed cadeau. Wellicht kan je door corona of door een verre afstand niet samen zijn met jouw geliefde. Dan is een Valentijn cadeau box de ideale oplossing om als cadeau te geven. Als je voor 23:59u besteld bezorgen wij de Valentijn boxen al de volgende dag of op de afgesproken datum aan huis. Zo kun je jouw Valentijn ook verrassen, waar hij of zij ook is!

Bestel een originele of persoonlijke Valentijn box bij De Bestelbox en vier samen de liefde! Je kunt bij de Valentijn boxen een gratis wenskaart uitkiezen waar je een liefdevolle boodschap achter kunt laten voor jouw Valentijn.

top