Vandaag bestellen, morgen borrelen!

borrelen

Een borrelpakket bestellen, dat past bij het moment

Zelf alle spullen halen bij de supermarkt en vervolgens tijdens de borrel doorhebben dat je iets vergeten bent….. Dat is iets wat je niet wil toch? Een borrelpakket is de oplossing. Zo heb jij de lekkerste borrelhapjes in huis, zonder uit huis te gaan! Ga jij voor een Spaans, Italiaans, Indonesisch, Hollands of voor een vegetarisch borrelpakket? Niet elke week de standaard kaasstengels en borrelnootjes maar lekkere hapjes waardoor iedereen blijft hangen. Wil je net dat beetje extra in het thema blijven? Dan kan je altijd een bijpassende dorstlesser er bij bestellen om volledig in het borrel thema te blijven.

Vergeet niet de vegetariërs en de mensen met de auto niet! Niet iedereen zal een biertje meedrinken of een hapje willen met vlees erin. Wij bieden ook non-alcoholische dorstlessers aan en een Vegetarische Borrelbox! Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen meegenieten van de vrijdagmiddag borrel.

Borrelen op vrijdag

Borrelen is de manier om ontspannen een praatje te maken met vrienden, collega’s of om jouw netwerk te vergroten met een hapje en een drankje erbij. De vrijdagmiddag borrel (ook wel de VRIJMIBO genoemd) is een traditie geworden bij vriendengroepen of bedrijven, even de week bespreken en vooruitblikken naar de volgende week in een informele sfeer.

Een vrijdagmiddagborrel op de zaak is niet alleen heel gezellig, maar ook heel effectief. Zo sluit je gezellig de werkweek af en draagt het bij aan teambuilding. Jouw team kan ontspannen het weekend ingaan en men zal ook een band opbouwen buiten het werken om, wat alleen maar het samenwerken en communiceren in het bedrijf bevorderd. Op deze manier zullen de medewerkers tevreden blijven en zullen de resultaten alleen maar verbeteren.

Een borrelpakket bestellen is makkelijker dan ooit tevoren!

Vandaag bestellen, morgen borrelen! Als je voor 17:00 een Borrelbox besteld is die morgen nog in huis! Wilt u meerdere boxen op meerdere adressen versturen? Dan kunt u op de website ons excel formulier invullen om zo de meerdere adressen aan te geven. Want samen boxen wij het voor elkaar!

Het is bij ons ook mogelijk om een borrelpakket samen te stellen. Heeft u daar interesse in? Schroom niet om ons een mail te sturen, contact op te nemen via ons contactformulier of ons te bellen op 085 019 6689.