Wat is een BBQ zonder een goed stuk BBQ vlees?

BBQ-boxen-online-bestellen

 

Stiekem hebben wij de BBQ al een aantal keer aangestoken. Met al dat lekkere vlees in gedachten konden wij namelijk niet meer wachten! En zeker nu de zomer er weer aankomt begint het steeds meer te kriebelen. Al dat mooie weer in het vooruitzicht vraagt maar om รฉรฉn ding; gezelligheid met goed eten.

Daarvoor is BBQโ€™en natuurlijk dรฉ manier om volop te genieten met familie en vrienden onder het genot van een heerlijk stuk vlees van de BBQ.

Het sudderende vlees, de geur en die echte rooksmaak. Het blijft iets unieks wat je niet zo even in de keuken creรซert. Buiten in de zon met een drankje in je hand en familie en vrienden om je heen bereid je elke keer weer een ander stuk vlees. Zoveel verschillende varianten en mogelijkheden. Maar vooral de gezelligheid, dรกt proef je!

Kwalitatief BBQ vlees bestellen doe je natuurlijk bij De Bestelbox!

Maar liefst 98% van de Nederlanders legt altijd een heerlijk stuk vlees op de BBQ. En daarom bezorgen wij van De Bestelbox nu vers vlees van de ambachtelijke slager, gekoeld en met een glimlach bij jou thuis.ย ย 

Bij ons vind je een breed assortiment aan BBQ boxen en losse stukken barbecue vlees. Alle BBQ-pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en speciaal voor jou bereidt. Producten van topkwaliteit, sappig, smaakvol รฉn met oog voor dier en milieu. Van familiepakketten tot de echte pitmaster pronkstukken. En uiteraard hebben we voor de visliefhebbers ook heerlijke verschillende vispakketten. De Bestelbox biedt voor ieder wat wils.ย 

Wanneer jij van plan bent om met misschien wel heel de familie of buurt te barbecueรซn dan bieden wij de mogelijkheid om een bbq op maat aan te vragen. Op basis van het aantal personen en al jouw wensen stellen wij een volledig pakket op maat samen!ย 

Wist je trouwens dat niemand echt weet waar het woord Barbecue vandaan komt. Er zijn wel wat geruchten waar het vandaan zou moeten komen, maar eigenlijk weet niemand het echt zeker. Het klinkt tegenwoordig in ieder geval wel als muziek in de oren zodra het weer mooi weer isโ€ฆ als je het ons vraagt!

Bestel je vlees online en binnen 24 uur staan wij bij jou voor de deur!

Wanneer je er voor kiest om bbq vlees te bestellen bij De Bestelbox dan kies je voor kwaliteitsvlees. En wat het nog mooier maakt is dat wij al onze producten binnen 24 uur kunnen leveren door heel Nederland en Belgiรซ!

Onze bbq pakketten zijn niet alleen leuk om zelf van te genieten, maar zijn ook ideaal geschikt als cadeau voor een echte bbq liefhebber! Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Kijk eens naar ons uitgebreide assortiment aan BBQ Boxen!