fbpx

Wensboxen

Wensboxen

Zeg het op een unieke manier en geef een Wensbox cadeau!

Met de wens boxen van De Bestelbox bieden wij jou de mogelijkheid om iemand eens echt op een unieke wijze te feliciteren, beterschap te wensen of te verrassen! 

Zeg het op een unieke manier en geef een wensbox cadeau!

Met de wens boxen van De Bestelbox bieden wij jou de mogelijkheid om iemand eens echt op een unieke wijze te feliciteren, beterschap te wensen of te verrassen! 

Zeker in deze tijd waarin we voornamelijk op afstand contact met elkaar hebben, is een soms klein gebaar ontzettend waardevol. Met onze wens boxen laat je op een unieke wijze weten dat je ondanks de afstand nog steeds aan iemand denkt.

Van overheerlijke lekkernijen boxen tot gave cadeauboxen, bij De Bestelbox hebben wij altijd een wens box die past bij de boodschap die jij graag wilt overbrengen.

Wil jij dus iemand eens op een unieke wijze een boodschap overbrengen? Dan zijn onze wens boxen wellicht iets voor jou!

Aanvullende suggesties voor een wensbox? Ook boxen op maat mogelijk

Al onze wens boxen zijn met zorg samengesteld zodat wij jou altijd kunnen voorzien van een unieke verrassing. Ondanks dat wij de uitbreiding van ons assortiment als een continu proces doorvoeren heb jij wellicht aanvullende wensen of suggesties.

Bij De Bestelbox denken wij dan ook graag met onze klanten mee en staan open voor aanvullende wensen. Indien dit het geval is kun je te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij jouw cadeau nog unieker kunnen maken!

Een wens box voor 10:00 uur besteld = vanavond al in huis!

Doordat wij een nieuwe samenwerking zijn gestart met Trunkr, kunnen wij bestellingen voor 10:00 uur gegarandeerd dezelfde avond voor 22:30 uur leveren. Kies je voor een box vol verse producten? Dan wordt deze op de dag van levering nog bereid! 

Een wens box voor 17:00 uur besteld = morgen in huis!

Doordat wij de meeste leveringen met ons eigen transport realiseren, kunnen wij bestellingen voor 17:00 uur gegarandeerd de volgende dag voor 18:00 uur leveren. Kies je voor een box vol verse producten? Dan wordt deze op de dag van levering nog bereid!

 

Je kunt bij elke cadeaubox een gratis wenskaart uitkiezen waarop jij jouw persoonlijke boodschap achter kunt laten voor de ontvanger. Vergeet niet bij uw persoonlijke boodschap de afzender in te vullen, het is toch leuk als de ontvanger weet van wie hij/zij wat krijgt.   

 

Ook kun je jouw gewenste bezorgdatum uitkiezen bij het plaatsen van je bestelling. Tip: Op dit moment worden 98% van onze pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden brengen wij 1 dag van te voren naar het postkantoor.

top