fbpx

Allergenen informatie

Allergenen en diëten

Helaas zijn wij mede afhankelijk van onze leveranciers omtrent het gebruik van deze ingrediënten. Wij willen u wel graag zoveel mogelijk informeren over het gebruik hiervan. Allergenen en diëten:

In onze keuken worden zaden, noten, melkproducten en vele andere allergenen verwerkt. Indien bij het bestellen van een buffet of product van ons een dieet of allergeen wordt vermeld, dan zullen wij hier rekening mee houden. Ondanks dat er zorgvuldig wordt gewerkt is het altijd mogelijk dat er nog sporen aanwezig zijn.

Voor meer informatie over allergenen, verwijzen wij u graag naar de site van stichting voedselallergie.

Allergeneninformatie

Per 13 december 2014 zijn de nieuwe allergenenwetgeving ingegaan. Deze wet verplicht cateraars/ horecaondernemers om gasten mondeling te informeren over de allergenen in de gerechten die zij verkopen. Omdat het onmogelijk is om bij aflevering van onze gerechten nog in te spelen op allergenen vragen wij u dringend om van te voren met ons contact op te nemen om na te gaan of er een allergeen in uw gerecht verwerkt is. Misschien is het niet mogelijk om een bepaald gerecht te serveren maar er zijn meestal wel alternatieven om te serveren. Uw allergie is onze uitdaging! Heeft u een allergie, meld het ons! Deze veertien allergenen proberen wij voor u zoveel mogelijk in kaart te brengen:

allergenen

top