fbpx

Beterschap Donut Box

Cadeauboxen

Cadeauboxen

Voor elke gelegenheid een passend cadeau. Een gemak om te geven, een feestje om te krijgen!

Een verassing voor iedere gelegenheid

Wil jij jezelf, vrienden, familie, collega´s of kennissen op een originele en leuke manier verrassen met een lekkere, leuke en speciale Cadeaubox? Dan ben je bij De Bestelbox op het goede adres! Wij hebben een groot assortiment Cadeauboxen voor elk moment of elke gelegenheid!

Persoonlijker wordt het niet!

Je kunt bij elke cadeaubox een gratis wenskaart uitkiezen waarop jij jouw persoonlijke boodschap achter kunt laten voor de ontvanger. Vergeet niet bij jouw persoonlijke boodschap de afzender in te vullen, het is toch leuk als de ontvanger weet van wie hij/zij wat krijgt.

Van zoet tot hartig, voor ieder wat wils

Of je nu kersverse ouders wil feliciteren met een Babybox, een filmavond wil organiseren met een lekkere Filmbox, een lekkere Snoepbox wil geven aan een echte snoepkont, iemand wil verrassen met een mooie bos Bloemen, wil proosten op een vriendschap met een lekkere Cocktailbox of een echte wijnliefhebber wil verwennen met een van onze mooie wijnboxen. Het kan allemaal met de Cadeauboxen van www.debestelbox.nl!

Kies jouw bezorgmoment

Ook kun je jouw gewenste bezorgdatum uitkiezen bij het plaatsen van je bestelling. Tip: Wij versturen met DHL. Op dit moment worden 98% van onze pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geef je een datum op wanneer het bezorgd moet worden brengen wij 1 dag van te voren naar het postkantoor.

top