fbpx

De Jopen Bierproeverij

Bierproeverij

Ontdek onze Bierproeverij Borrelboxen en proef de passie!

Ben je op zoek naar een borrelpakket voor een echte bierliefhebber? Onze Bierproeverij Borrelboxen zijn met zorg samengesteld om de ware bierliefhebber te verrassen met de ultieme bierproeverij ervaring. Onze bierproeverij pakketten bevatten heerlijke (speciaal)bieren en bijpassende noten en delicatessen en zijn ideaal om te geven aan collega’s, relaties, vrienden, familie en bieden een smakelijke ontdekkingsreis door diverse biersoorten.

Zakelijk Bierproeverij Borrelboxen bestellen?

Op werkdagen binnen 1 uur een voorstel op maat!

.

Vraag een offerte aan

Toont alle 7 resultaten

Bierproeverij Borrelboxen zelf samenstellen

Heb je een leuke Bierproeverij Borrelbox gezien maar wil je de inhoud aanpassen, wil je er een speciaal merk bier in, moet er rekening gehouden worden met bepaalde dieetwensen of wil je de sealsticker op de Cadeaudoos personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem! Onze Cadeauspecialisten helpen je graag met het samenstellen van een Bierproeverij Borrelbox die perfect aansluit op jouw wensen.

Zakelijke Bierproeverij Borrelboxen bestellen

Wist je dat je ook jouw zakelijke Bierproeverij Borrelboxen kan laten personaliseren? Al vanaf 10 geschenken. Makkelijk op één factuur en laten bezorgen op meerdere adressen.

  • Unieke cadeaubox
  • Sealsticker met je logo
  • Wenskaart in jouw huisstijl

Jij het idee, wij de uitvoering. Jouw unieke Bierproeverij Borrelbox. Samen boxen we het voor elkaar.
Vraag een offerte aan
Stel je vraag

 

top