fbpx

Over Ons

Over ons

De Bestelbox is jouw betrouwbare zakelijke partner op het gebied van (gepersonaliseerde)(relatie)geschenken,
zowel met food als non-food of een verrassende combinatie hiervan.

Bij De Bestelbox gaan we verder dan de standaard. Met ons ruime assortiment aan hoogwaardige geschenken kun je voor elke gelegenheid en doelgroep een passend cadeau vinden.
Of het nu gaat om het verrassen van zakelijke relaties, het verwennen van medewerkers, of het vieren van speciale momenten, wij hebben het perfecte geschenk voor elk budget.

Onze ervaren medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis en staan klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.
Of je nu op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk, een smaakvolle attentie of een combinatie van beide, wij zijn hier om je te helpen.

Bij De Bestelbox begrijpen we het belang van snelle en heldere communicatie. Wij begeleiden je van begin tot eind en bieden uitstekende service, zelfs tot na de levering.
Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om elk geschenk een waardevolle herinnering te maken.

Wie zijn wij?

Raymon

Algemeen Directeur

Martijn

Sales Manager

Sarah

Sales & Marketing

Mark

Magazijn

Onze kernwaarden

Maatwerk

We bieden maatwerkoplossingen, waarbij we flexibel inspelen op de individuele behoeften van onze klanten. Maatwerk staat centraal in onze benadering, waardoor we een gepersonaliseerde ervaring kunnen garanderen die perfect aansluit op de wensen van elke klant.

Verrassend

We geloven in het overtreffen van verwachtingen en het verrassen van onze klanten met unieke geschenken die een blijvende indruk achterlaten bij zowel de klant als de ontvanger.

Ervaren

Met een schat aan ervaring streven we ernaar om de beste kwaliteit en deskundigheid te bieden in alles wat we doen.

Uniek

Wij streven ernaar om ons te onderscheiden door het aanbieden van geschenken met zowel food als (gepersonaliseerde) non-food producten en diensten die uniek zijn in hun soort.

Oplossingsgericht

We gaan uitdagingen aan met een positieve instelling en vinden innovatieve oplossingen voor de behoeften van onze klanten.

Persoonlijk

We begrijpen dat elke klant een unieke behoefte en budget heeft en bieden op maat gemaakte oplossingen met een persoonlijke touch.

Onze mogelijkheden

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden bij De Bestelbox voor het verwennen van jouw personeel. Van feestelijke cadeauboxen en lekkere borrelboxen tot gepersonaliseerde relatiegeschenken, bieden wij een breed scala aan opties. Of je nu op zoek bent naar cadeauboxen op maat, een verrassende paasattentie, unieke Kerstgeschenken, op maat gemaakte Kerstpakketten, Sint Cadeaus, Dag van de Zorg attenties, of zomerse geschenken – wij hebben het perfecte cadeau voor elk geefmoment.

Cadeauboxen

Meer informatie

Borrelboxen

Meer informatie

Relatiegeschenken

Meer informatie

top