fbpx

Onze Impact

Onze Impact

Bij De Bestelbox geloven we in het creëren van een positieve impact, zowel voor onze klanten als voor de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Zo werken wij samen met De Binnenbaan, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardevolle werkervaring opdoen tijdens onze productieprocessen.
Hierdoor creëren we niet alleen hoogwaardige geschenken, maar ook kansen voor inclusiviteit en sociale betrokkenheid.
Daarnaast streven we naar een duurzame impact door samen te werken met Too Good To Go en de Voedselbank om voedselverspilling tegen te gaan.
Dankzij deze samenwerkingen kunnen we overtollige producten doneren aan de Voedselbank, waardoor we niet alleen het milieu helpen, maar ook mensen in nood ondersteunen.
Bovendien werken we samen met DHL voor groene levering van onze geschenken, waarbij we gebruik maken van milieuvriendelijke logistieke oplossingen.
Met deze mooie samenwerkingen zetten we ons in voor een betere wereld, waarin we zowel sociale als ecologische verantwoordelijkheid nemen.

Onze sociale impact

Onze samenwerking met De Binnenbaan

Bij De Bestelbox streven we naar sociale impact door samen te werken met De Binnenbaan, een werkbedrijf in Zoetermeer en de regio. Een deel van onze productie, vooral tijdens belangrijke geefmomenten, wordt zorgvuldig uitgevoerd door De Binnenbaan. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om waardevolle werkervaring op te doen. Door deze samenwerking bieden we niet alleen hoogwaardige geschenken aan onze klanten, maar creëren we ook kansen voor individuen die moeilijk toegang vinden tot de arbeidsmarkt. We geloven in het belang van inclusiviteit en streven ernaar om een positieve impact te maken op individuen en gemeenschappen. Met De Binnenbaan als onze partner, dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Onze duurzame impact

Onze samenwerking met Too Good To Go

Bij De Bestelbox zetten we ons in voor en het ondersteunen van duurzame initiatieven. Daarom zijn we enthousiast over onze samenwerking met Too Good To Go, een platform dat helpt bij het tegengaan van voedselverspilling door overtollige producten aan te bieden tegen gereduceerde prijzen. Door deel te nemen aan Too Good To Go laten we zien dat we ons inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid nemen voor onze impact op het milieu. Door samen te werken met dit innovatieve platform kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van voedselverspilling en het bouwen aan een meer duurzame toekomst voor iedereen.

Onze samenwerking met De Voedselbank

Bij De Bestelbox zijn we niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige geschenken, maar ook aan het verminderen van voedselverspilling en het ondersteunen van gemeenschappen in nood. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met de Voedselbank, een organisatie die een cruciale rol speelt in het tegengaan van voedselverspilling en het helpen van mensen in behoefte. Deze samenwerking heeft een aanzienlijke duurzame impact op onze bedrijfsvoering. Door bewust om te gaan met overschotten en deze te doneren aan de Voedselbank, dragen we bij aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een meer circulaire economie. Bovendien versterkt deze samenwerking onze band met de lokale gemeenschap en stelt het ons in staat om een positieve impact te maken op mensen die het echt nodig hebben.

Onze samenwerking met DHL

Bij De Bestelbox hechten we grote waarde aan duurzaamheid en efficiëntie, en daarom zijn we trots op onze nauwe samenwerking met DHL, de pionier op het gebied van groene logistiek. Deze samenwerking stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige geschenken te leveren, maar dit te doen op een manier die het milieu respecteert. Wij geloven in een verantwoorde benadering van zakendoen, en onze samenwerking met DHL is een belangrijke stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst voor zowel De Bestelbox als onze gewaardeerde klanten. Samen zetten we ons in voor een positieve impact op zowel het bedrijfsleven als het milieu.

top