fbpx

Bestellingen op meerdere afleveradressen

Bij ons kun je als zakelijke en particuliere klant Bestelboxen bestellen en laten bezorgen op meerdere adressen. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk jouw bestelling kan plaatsen en laten bezorgen. Je ontvangt hiervoor een factuur voor de administratie. Je kunt de bestelling via onze webshop plaatsen, maar natuurlijk ook doorgeven via de telefoon, e-mail of ons contactformulier.

Een product naar meerdere adressen sturen

Wil je meerdere relaties, familieleden of medewerkers verrassen met een Cadeaubox? Dan hoef je niet voor elk adres een nieuwe order te plaatsen. Je kunt de adressen aanleveren via info@debestelbox.nl met daarin de Excel sheet hieronder. Hier kun je de adressen en eventuele wensen/opmerkingen toevoegen.

Bestellingen op factuur mogelijk

Standaard wordt na elke opdracht een factuur aangemaakt. Indien je meerdere opdrachten in één keer hebt, maken wij een factuur aan die wij digitaal versturen.

Aanvraag offerte

Indien je een offerte wenst te ontvangen voor het versturen van meerdere Bestelboxen naar relaties of medewerkers, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0854822344 of ons contactformulier.

top