De Pilsener Bierproeverij

 31,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Geef een unieke proeverij cadeau

Met de Pilsener Bierproeverij kunnen bierliefhebbers genieten van een selectie bieren van toonaangevende biermerken, gecombineerd met lekkere borrelsnacks. Elk biermerk heeft zijn eigen unieke smaakprofiel en geschiedenis, waardoor deze proeverij een ware ontdekkingsreis wordt. Het is een perfect cadeau om te delen en te genieten van de diversiteit aan smaken die biermerken te bieden hebben.

Dit zit er in de Box:

 • HEINEKEN PILSENER 5,0% VOL
 • BUD PILSENER – 5,0% VOL
 • GROLSCH PREMIUM PILSENER – 5,0% VOL
 • HERTOG JAN PILSENER 5,1% VOL
 • Reypenaer kaasproeverijtje – 4 soorten
 • Delizioso Vijgen chutney, 90 gram
 • Luxe gedroogde Spaanse fuet, 150 gram
 • Borrel Biermix, 150 gram
 • Ambachtelijke cocktailnoten, 140 gram
 • Geschenkdoos met ‘Cheers!’ Sluitsticker
 • Bezorging door heel Nederland & België
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

Over de Bierbrouwers en de bieren in De Pilsener Bierproeverij

Grolsche Bierbrouwerij – Grolsch, 5,0% Vol.

Over de Grolsche Bierbrouwerij: De Grolsche Bierbrouwerij, vaak gewoon Grolsch genoemd, is een Nederlandse brouwerij die in 1615 werd opgericht in Groenlo, Gelderland. Grolsch staat bekend om zijn vakmanschap, traditie en de iconische beugelfles die het bier wereldwijd herkenbaar maakt.

Over Grolsch, Grolsch, 5,0% Vol.: Het bekendste product van Grolsch is het Grolsch Pilsner. Dit bier staat bekend om zijn karakteristieke smaak, gebalanceerde bitterheid en heldere gouden kleur. Het heeft een alcoholpercentage van 5,0% Vol.

 

Anheuser-Busch – Budweiser, 5,0% Vol.

Over Brouwerij Anheuser-Busch: Anheuser-Busch is een van ‘s werelds grootste en bekendste brouwerijconcerns, met een geschiedenis die teruggaat tot 1852. Het hoofdkantoor bevindt zich in St. Louis, Missouri, Verenigde Staten. Anheuser-Busch is vooral bekend om zijn iconische biermerken en staat wereldwijd bekend als een belangrijke speler in de bierindustrie.

Over Budweiser, 5,0% Vol.: Budweiser is het vlaggenschipbier van Anheuser-Busch en staat bekend om zijn lichte en verfrissende karakter. Het bier heeft een alcoholpercentage van ongeveer 5,0% Vol. Budweiser wordt wereldwijd erkend en is een van de meest geconsumeerde bieren ter wereld.

 

Heineken – Heineken Pilsener, 5,0% Vol.

Over Brouwerij Heineken: Heineken werd opgericht in 1864 door Gerard Adriaan Heineken in Amsterdam, Nederland. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste en meest iconische brouwerijen ter wereld.

Over Heineken Pilsener, 5,0% Vol.: Heineken Pilsener is het vlaggenschipbier van het merk en staat bekend om zijn verfrissende en karakteristieke smaak. Het heeft een alcoholpercentage van ongeveer 5,0% Vol. Het bier wordt wereldwijd geconsumeerd en is een symbool van Nederlandse biertraditie.

 

Hertog Jan Brouwerij – Hertog Jan, 5,1% Vol.

Over de Hertog Jan Brouwerij: De Hertog Jan Brouwerij is een Nederlandse brouwerij met een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn ambachtelijke aanpak en hoogwaardige bieren.

Over Hertog Jan, 5,1% Vol.: Het vlaggenschipbier van de brouwerij is Hertog Jan Pilsener. Dit bier staat bekend om zijn volle smaak, karakteristieke bitterheid en balans. Het heeft een alcoholpercentage van ongeveer 5,1% Vol.

 

Zakelijk – Bierproeverij zelf samenstellen

Heb je een lekkere bierproeverij gezien maar wil je de inhoud aanpassen, wil je er een ander merk bier in, moet er rekening gehouden worden met bepaalde dieetwensen of wil je de sealsticker op de Cadeaudoos personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem! Onze Cadeauspecialisten helpen je graag met het samenstellen van een Bierproeverij die perfect aansluit op jouw wensen.

Neem contact met ons op 

Staffelprijzen

Hoe meer Bierproeverijen je besteld, hoe voordeliger!
Neem contact met ons op over de staffelprijzen voor deze Bierproeverij.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg