fbpx

Zakelijk

De Bestelbox boxt het voor elkaar!

Gepersonaliseerde Cadeauboxen met wenskaart of sleeve

Zakelijke bestelboxen
Je relaties, medewerkers of collega’s op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een unieke cadeaubox bij De Bestelbox. Met een groot en divers aanbod aan cadeauboxen is er een ruime keuze en voor ieder moment en voor elke leeftijd wat wils. Wil je je relaties, collega’s of werknemers blij maken met een mooi bloemen boeket, een goed gevulde fruitbox, een dagverse borrelbox, een spectaculaire BBQ box of een van onze andere mogelijkheden? Stuur met jouw cadeaubox een gepersonaliseerde wenskaart mee of laat jouw cadeaubox inpakken met een op maat gemaakte sleeve? Het kan allemaal met “De Bestelbox Zakelijk”! Ervaar de voordelen en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website, via de mail info@debestelbox.nl of per telefoon 085-4822344.

Originele zakelijke relatiegeschenken en cadeauboxen met eigen logo, tekst of foto maken en bedrukken

Je relaties, medewerkers of collega’s extra verrassen doe je met ons grote aanbod originele relatiegeschenken en cadeauboxen. Op zoek naar een zakelijk geschenk met eigen logo, foto of tekst? Bij ons kun je vele producten in onze cadeauboxen bedrukken met een logo, tekst of zelfs een foto. Verras je relatie bijvoorbeeld met een Taart uit onze Taart Bestelboxen inclusief logo, tekst of foto, heerlijke Donuts uit één van onze Donut Bestelboxen met speciale opdruk of één van onze unieke bedankjes uit onze Lekkernijen Bestelboxen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment via https://debestelbox.nl/bestelboxen/alle/ en kies jouw originele relatiegeschenk of cadeaubox die je kunt bedrukken met een bedrijfslogo of tekst. Je kan er ook voor kiezen om een gepersonaliseerde wenskaart toe te voegen aan jouw cadeaubox. Kies jij voor een maat gemaakte sleeve die je om onze dozen kan wikkelen met een logo of persoonlijke boodschap dan is dat mogelijk vanaf 10 stuks.

De Bestelbox beschikt over een eigen wagenpark en is dus niet afhankelijk van postbedrijven of andere transporteurs waardoor wij in korte lijnen kunnen schakelen!

Alle cadeauboxen van ‘’De Bestelbox’’ worden verstuurd in een mooie zwarte box, maar het is ook mogelijk om bij grote aantallen boven de 100 stuks een gepersonaliseerde Bestelbox doos te laten maken. Heb je andere ideeën? Speciaal op maat gemaakte tassen, koffers of andere omhulsels met een bepaald thema of een bepaalde doelstelling kunnen wij helemaal op maat voor je samenstellen.

Kleine oplage of grote aantallen Cadeauboxen bestellen?

Je kunt nu heel eenvoudig orders plaatsen door een verrassing in één keer op meerdere adressen in Nederland, België of Duitsland tegelijk te laten bezorgen. Wij beschikken over een eigen wagenpark met koelwagens en transporters zodat wij snel kunnen schakelen en de bezorgtijdstippen geheel in eigen hand hebben. Wij kunnen dus heel veel voor elkaar kunnen boxen in samenwerking met onze klant. Het versturen van verrassingen naar meerdere adressen doe je gemakkelijk d.m.v. een Excelbestand die je kunt mailen naar info@debestelbox.nl.

Ook voor deze bedrijven

Wij boxen het voor elkaar!

top

Voor 20:00 besteld is de volgende dag voor 18:00 in huis