fbpx

Zakelijke geschenkboxen

Op zoek naar zakelijke
geschenken?

Samen boxen wij het voor elkaar!

Cadeau

Alles is mogelijk

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Wij bieden ook gepersonaliseerde online uitjes. Een uitje met professionele partners, artiesten en lekkere versnaperingen zorgt voor een top uitje.

Meerdere adressen

Meerdere adressen

Bij ons kun je als zakelijke en particuliere klant Bestelboxen bestellen en laten bezorgen op meerdere adressen. Snel en gemakkelijk!

Boxen op maat

Boxen op maat

Op zoek naar een zakelijk geschenk of Borrelbox? Bij ons kun je vele producten in onze cadeauboxen bedrukken met een logo, tekst of zelfs een foto.

Bij De Bestelbox ben je niet alleen aan het juiste adres voor particuliere cadeaus!

Maar ook voor zakelijke geschenken zijn wij de cadeauboxen site die jij zoekt!

Zeker in deze tijd waarin je veelal met mensen in contact staat op afstand is het extra leuk om elkaar eens een blijk van waardering te geven.

Ben jij op zoek naar een zakelijk cadeau bijvoorbeeld om een collega eens te bedanken of beterschap te wensen? Dan zijn onze cadeauboxen wellicht iets voor jou!

Niet alleen hebben wij een veelzijdig aanbod aan leuke relatiegeschenken maar ook overheerlijke borrelboxen voor tijdens een online meeting vind je terug in ons assortiment! Kortom, voor iedere gelegenheid hebben wij wel een origineel relatiegeschenk.

Particuliere cadeaus
Zakelijke cadeau's

Bestel in één keer zakelijke cadeau’s voor meerdere afleveradressen

Ben je op zoek naar een geschenk waarmee jouw collega’s of zakelijke relaties eens in het zonnetje gezet kunnen worden? Dan ben je bij onze website aan het juiste adres!

Zeker wanneer je bijvoorbeeld meerdere collega’s of zakelijke relaties in één keer wilt voorzien van een leuk kado, kan het soms lastig zijn om dit zonder al te veel gedoe te bestellen. Gelukkig bieden wij jou de mogelijkheid om via een excel sheet direct alle afleveradressen door te geven. Zo vind jij altijd een geschikt cadeau en geniet je ook nog eens van een groot bestelgemak.

Zakelijke kado’s op maat, voor elk budget!

Het vinden van originele cadeaus voor een zakelijk relatie is vaak een hele opgave, zeker wanneer je zelf een bepaald budget voor ogen hebt. Bij ons op de website vind je een zeer breed aanbod aan verschillende cadeauboxen, geschikt voor iedere gelegenheid. Heb jij een bepaald budget voor ogen? Dan is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen!

Zakelijke cadeau's

Wij boxen het voor elkaar met!

top