De Speciale Bierbox

13,95

VEDETT EXTRA ORDINARY IPA  –  Frisse, fruitige en bloemige tonen maken plaats voor vleugjes karamelzoetheid, terwijl de voortreffelijke, aanhoudende afdronk de smaakpapillen lang daarna blijft prikkelen. Op een heerlijk, verfrissend biertje!

LA CHOUFFE – laat in de mond toetsen van citrusvruchten vrijkomen. De krachtige en aangenaam kruidige smaak geeft het bier de perfecte body. Dit goudkleurige bier met een licht hoppige smaak wist in de loop der jaren bierliefhebbers uit de hele wereld te verleiden. De unieke smaak werd trouwens al talloze keren bekroond. Benieuwd? La Chouffe is vanuit de Ardennen met de gans overgevlogen naar de supermarkten en horeca in Nederland.

DUVEL – Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. De hergisting op fles en een lange rijping, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

AFFLIGEM TRIPEL – Goudkleurig bier met een intense, rijke smaak. Volmondig met nuances van steenvruchten en citrus. De hergisting op fles geeft Affligem Tripel zijn kenmerkend bruisend karakter en frisse afdronk.

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

OVER BROUWERIJ VEDETT

Vedett is het cultbier in België. In 1945, aan het einde van de oorlog, zag Vedett het levenslicht. De bieren van Vedett worden net als Duvel, Liefmans en Maredsous gebrouwen in de Duvel Moortgat brouwerij in het Belgische Puurs. Samen met Duvel is het één van de oudste bieren van brouwerij Duvel-Moortgat. Vedett bleef een tijdje beperkt tot een regionale pils voor de streek van Klein-Brabant, maar groeide intussen uit tot een wereldster. Intussen telt Vedett een mooi gamma speciaalbieren.

OVER BROUWERIJ  ACHOUFFE

Brouwerij Achouffe is sinds 1982 prachtige gelegen in het hart van groene Ardennen. Pierre Gobron en Chris Bauweraerts hebben de brouwerij daar met veel passie opgericht. Deze brouwerij is gespecialiseerd in het brouwerij van hoge kwaliteitsbieren zoals La Chouffe, Mc Chouffe, Chouffe Houblon en Chouffe Bok6666. Kenmerkend voor Achouffe is de kabouter met de rode muts. Het bier wordt dan ook nog weleens aangeduid als ‘Kabouterbier’. Ondertussen is de brouwerij is niet meer zelfstandig. Duvel-Moortgat heeft Brouwerij Achouffe overgenomen en heeft met veel respect voor het merk de productie verder uitgebreid.

OVER BROUWERIJ DUVEL

De bieren van Brouwerij Duvel zijn het resultaat van jarenlang opgebouwde expertise, met dank aan de passie en het oog voor kwaliteit van onze brouwers. Door de 90-dagen lange narijping ontstaat het bruisende, langzame samenspel van mout, gist en alcohol wat Duvel tot zo’n bijzonder verleidelijk bier maakt. Dus laat de rest zich maar haasten, wij weten wel beter: geduld smaakt uiteindelijk een stuk lekkerder.

OVER BROUWERIJ AFFLIGEM

Bijna 1000 jaar brouwervaring. Hét oorspronkelijke speciaalbier. Onze geschiedenis reikt ver terug. Zò ver, dat toen de monniken het eerste Affligem bier brouwden, mensen nog steeds dachten dat de aarde plat was. We zijn in die 1000 jaar ons vakmanschap verder blijven ontwikkelen. En dat proef je bij elke slok van ons rijk en zacht Belgische abdijbier.

Wat zit er in een box?

  • VEDETT EXTRA ORDINARY IPA 5,5% VOL
  • LA CHOUFFE 8.0% VOL
  • DUVEL 8.5% VOL
  • AFFLIGEM TRIPEL 9,0% VOL

 

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met ‘DHL Same day delivery’ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jou gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.