fbpx

De Opkikker Box

Donuts

Deze Donut Cadeauboxen zijn onweerstaanbare traktaties

Ben je op zoek naar een smakelijk (relatie)geschenk of een lekkere traktatie? Ontdek onze heerlijke verse donut Cadeauboxen, perfect om te geven en te delen. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een verrassing voor een dierbare, of gewoon een verwennerij voor jezelf, wij hebben voor elke gelegenheid een heerlijke Donut Cadeauboxen. Wil je donuts bestellen in jouw huisstijl of met logo? Ook dat is mogelijk! Onze cadeauspecialisten helpen je graag.

Zakelijk Donut Cadeauboxen bestellen?

Op werkdagen binnen 1 uur een voorstel op maat!

.

Vraag een offerte aan

Resultaat 1–15 van de 23 resultaten wordt getoond

Gepersonaliseerde Donuts bestellen

Onze donuts zijn steeds populairder geworden als smakelijke toevoeging aan vergaderingen, evenementen en andere bijeenkomsten, zowel bij de koffie als tijdens borrels, of gewoon als spontane traktatie.

Bij ons kun je jouw zakelijke donuts volledig naar wens personaliseren. Voeg bijvoorbeeld je bedrijfslogo toe of laat de donuts versieren in de kleuren van jouw bedrijf. Ook bieden wij de mogelijkheid om de sealsticker om de cadeaudoos te personaliseren. Dit alles is al mogelijk vanaf 40 losse donuts.

Zakelijke Donut Cadeauboxen bestellen

Wist je dat je ook jouw zakelijke Donut Cadeauboxen kan laten personaliseren? Al vanaf 10 geschenken. Makkelijk op één factuur en laten bezorgen op meerdere adressen.

  • Unieke cadeaubox
  • Sealsticker met je logo
  • Wenskaart in jouw huisstijl

Jij het idee, wij de uitvoering. Jouw unieke Donut Cadeaubox. Samen boxen we het voor elkaar.
Vraag een offerte aan
Stel je vraag

 

top