fbpx

De Opkikker Fruitbox

Fruit

Iemand verwennen met heerlijk vers fruit?

Kies, klik en klaar! Makkelijk originele Fruitboxen bestellen voor je vrienden, familie, relaties of collega’s! Bij ons is iedere Fruitbox speciaal, wanneer het met liefde is verpakt. Of het nu gaat om een felicitatie, prestatie, bedankje of een smaakvol cadeau bij vrijwel iedere gelegenheid passen onze lekkere Fruitboxen.

Toont alle 5 resultaten

Fruitbox bestellen? Vers fruit bij jou thuis of op kantoor!

Wil jij een fruitbox bestellen? We weten namelijk allemaal hoe belangrijk het is om iedere dag voldoende fruit te eten. Maar om voldoende fruit te eten blijkt toch lastiger dan gedacht. Gelukkig bieden wij jou de oplossing met onze fruitboxen! Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. De samenstelling varieert dus wekelijks. Zo worden medewerkers altijd verrast en houden we het verstrekken van vers fruit uitdagend. Doordat het fruit in Nederland wordt ingekocht en er met lokale producenten wordt samengewerkt wordt de uitstoot van brandstoffen tot een minimum beperkt en kun jij genieten van een (H)eerlijk stuk fruit!

Verras iemand op een originele manier en geef een fruitbox cadeau!

Een fruitbox is natuurlijk ideaal wanneer je zelf meer fruit wilt eten maar een fruitbox bestel je niet alleen voor jezelf. De fruitboxen van De Bestelbox zijn namelijk ook ideaal als cadeau wanneer je bijvoorbeeld iemand beterschap wilt wensen of eens iemand een hart onder de riem wilt steken. Natuurlijk kun je een fruitbox ook gewoon zomaar aan iemand cadeau geven!

Om jouw cadeau nog persoonlijker te maken is het bij ons ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Met onze unieke wenskaarten kan jij laten weten dat je aan iemand denkt en waarom jij dit unieke cadeau hebt laten bezorgen.

Ontvang een fruitbox eenmalig of wekelijks bij jou thuis of op kantoor

Wanneer je een fruitbox wilt bestellen kun je kiezen uit meerdere varianten vanuit ons assortiment. Onze fruitboxen kun je éénmalig bestellen maar zijn ook wekelijks te ontvangen bij jou thuis of op kantoor. Maak gebruik van ons fruit abonnement en ontvang elke week een breed scala aan vers fruit!

Wanneer je kiest voor een fruit abonnement heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven hoe vaak jij per maand een fruitbox wilt ontvangen. Kies vervolgens jouw gewenste bezorgdatum en geniet samen van een gevarieerd aanbod aan vers fruit. Heb je specifieke wensen of wellicht nog aanvullende vragen? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

top