fbpx

Martini Tasting Cocktail Box

Koffie & Thee

Koffie & Thee Cadeauboxen

Kies, klik en klaar! Makkelijk originele Koffie & Thee boxen bestellen voor je vrienden, familie, relaties of collega’s! Bij ons is iedere box speciaal, wanneer het met liefde is verpakt. Of het nu gaat om een felicitatie, prestatie, bedankje of een smaakvol cadeau bij vrijwel iedere gelegenheid passen onze lekkere Koffie & Thee boxen.

Zakelijk Koffie & Thee Cadeauboxen bestellen?

Op werkdagen binnen 1 uur een voorstel op maat!

.

Vraag een offerte aan

Toont alle 14 resultaten

Brievenbus Cadeaubox met koffie & thee bestellen?

De koffie & Thee Cadeauboxen van De Bestelbox zijn heerlijke gevulde brievenbus geschenken met koffie en/of thee in verschillende thema’s. In de thee boxen zitten 2 verschillende smaken van Teabrewers met heerlijke verschillende soorten lekkernijen. In de Koffie Boxen van Coffeebrewers zitten 2 verschillende smaken van Coffeebrewers met heerlijke verschillende soorten lekkernijen.

WAAROM KOFFIE ALS CADEAU GEVEN?

Je kunt een Koffie box bestellen voor je zelf of voor iemand anders. Bij het bestellen geef je een afwijkend afleveradres op en wij sturen De Koffiebox dan daarheen. Je kan er ook een GRATIS wenskaart aan toevoegen met een persoonlijke, deze printen wij dan uit en stoppen wij in de box. Koffie bestellen was nog nooit zo makkelijk als bij De Bestelbox. Ook is het een leuk idee als relatiegeschenk of gewoon voor je zelf.

KOFFIE VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijven kun je de Koffie boxen inzetten als een uniek relatiegeschenk voor klanten, medewerkers of relaties. Je tovert zeker een glimlach op het gezicht van je relatie. De Koffieboxen zijn heerlijke Koffiepakket cadeau’s voor jong en oud.

top