Thee momentje

 17,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

De beste biologische ingrediënten, grove blaadjes kruiden en fruitstukjes, verpakt in een verrassende ‘teabrewer’. Het zetten van deze thee in de teabrewer werkt eigenlijk hetzelfde als in een theepot.
Het zorgt voor een natuurlijk en effectief extract van de grove blaadjes. Met andere woorden: het perfecte kopje ‘infusion’ thee. Een leuk én lekker cadeau!

Dit zit er in de box:

  • Teabrewer cool mint – 9 gram biologische kruidenthee met pepermunt, citroengras, venkel, gember, citrusschillen, kaneel, zoethoutwortel, limoen, kruidnagel, rode peper, korenbloemblaadjes
  • Teabrewer revitalising treat herbal tea – 9 gram biologische kruidenthee met zoethoutwortel, limoengras, munt, appelstukjes. De smaak is friszoet.
  • Transparant doosje met zachte Engelse fudge in 4 verschillende smaken (vanille, chocolade, cappuccino & rum-rozijnen)  – 250 gram
  • Verpakt in een luxe zwarte brievenbusdoos
  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

De (h)eerlijke Thee van Teabrewer

De beste biologische ingrediënten, grove blaadjes kruiden en fruitstukjes, verpakt in een verrassende ‘teabrewer’.
Het zetten van deze thee in de teabrewer werkt eigenlijk hetzelfde als in een theepot. Het zorgt voor een natuurlijk en effectief extract van de grove blaadjes. Met andere woorden: het perfecte kopje ‘infusion’ thee.
1 of 2 keer opnieuw opschenken voor 2 tot 6 kopjes geurige kruidenthee

CADEAUPAKKET MET THEE BESTELLEN?

De thee Cadeauboxen van De Bestelbox zijn heerlijke gevulde theedoosjes in verschillende thema’s. In de thee boxen zitten 2 verschillende smaken van Teabrewers met heerlijke verschillende soorten lekkernijen.

WAAROM THEE ALS CADEAU GEVEN?

Je kunt een Thee box bestellen voor je zelf of voor iemand anders. Bij het bestellen geef je een afwijkend afleveradres op en wij sturen De Theebox dan daarheen. Je kan er ook een GRATIS wenskaart aan toevoegen met een persoonlijke, deze printen wij dan uit en stoppen wij in de box. Thee bestellen was nog nooit zo makkelijk als bij De Bestelbox. Ook is het een leuk idee als relatiegeschenk of gewoon voor je zelf.

THEE VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijven kun je de Thee boxen inzetten als een uniek relatiegeschenk voor klanten, medewerkers of relaties. Je tovert zeker een glimlach op het gezicht van je relatie. De Theeboxen zijn heerlijke Theepakket cadeau’s voor jong en oud.

 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg