De Hertog Jan Bierproeverij

31,95

Weizener – 5,7 VOL Van het Belgische witbier heeft het de frisse Belgische gist en de mooie kruiden die daar bekend zijn onder de naam ‘gruit’. Dat zorgt voor de frisheid en het tikkeltje exotische.

Karakter – 7,5% VOL Het bier Hertog Jan Karakter is een Belgische Ale, een Belgische variant van de van oorsprong Engelse Ale. Een blend van verschillende mouten en zetmeel zorgt voor de zoetige smaak en de volle body. Het is een bier van hoge gisting met een hoger alcohol percentage van 7,5%.

Tripel – 8,5% VOL Hertog Jan Tripel is met 8.5% wel één van de zwaarste bieren. Ondanks dat stevige gehalte kenmerkt het zich door een soepel en toegankelijk karakter. Het is mooi blond van kleur en smaakt moutig tot zoet, met een zachte bitterheid en een palet aan fruitsmaken. De nagisting gebeurt bij onze Tripel op de fles. Dat zorgt voor een frissere en rijkere smaak.

Grand Prestige  – 10,0% VOL Hertog Jan Grand Prestige is een gerstewijn met een rijpe, volle smaak waarin zoet en bitter te onderscheiden zijn. De smaak wordt rijker met de jaren. De quadrupel van Hertog Jan. Dit bier bevat 5 verschillende moutsoorten.

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

Over Hertog Jan

De geschiedenis van Hertog Jan begint in 1915 als vier bevriende kleine brouwers besluiten om samen een moderne Stoombierbrouwerij op te richten. Die bouwden ze vlak buiten Arcen, en dat is geen toeval.

Die pittoreske brouwerij in Arcen heeft door de jaren heen heel wat hoogte- en dieptepunten moeten doorstaan. Inmiddels is de brouwerij het kloppende hart van het prachtige merk Hertog Jan.

Hertog Jan Pilsener is uitgegroeid tot één van de meest verkochte en geliefde Pilseners van Nederland. Wat ooit begon als een avontuur van vier vrienden die hun Liefde voor Bier wilden bekronen met een eigen brouwerij is uitgegroeid tot een geliefd merk en een vaandeldrager van de Nederlandse biercultuur.

Wat zit er in een box?

  • Weizener 5,7%
  • Karakter 7,5%
  • Tripel 8,5%
  • Grand prestige 10%

Lekkers erbij:

  • Reypenaer Proeverijtje
  • Potje Fooddelicious Vijgendip 40gr
  • Luxe gedroode fuetworst
  • BBQ pinda’s & horeca notenmix

 

 

 

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met ‘DHL Same day delivery’ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jou gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.