fbpx

Oranje EK Donut Box

Oranje EK Voetbal

Oranje EK Voetbal Cadeauboxen en Borrelpakketten

HUP HOLLAND HUP! Maak je klaar om samen met je team te juichen voor Oranje tijdens het EK 2024! Onze uitgebreide selectie EK voetbal cadeauboxen en borrelpakketten is speciaal samengesteld om jouw personeel te verrassen en te verbinden, of ze nu samen met collega’s op kantoor juichen of thuis met vrienden en familie genieten van de wedstrijden.

Zakelijk Oranje EK Voetbal geschenken bestellen?

Op werkdagen binnen 1 uur een voorstel op maat!

.

Vraag een offerte aan

Toont alle 15 resultaten

Stel Zelf je Oranje EK Voetbal Cadeau Samen!

Bij De Bestelbox begrijpen we dat elk team uniek is, en daarom bieden we je de mogelijkheid om zelf het perfecte Oranje EK Voetbal cadeau samen te stellen, volledig afgestemd op je budget en wensen. Onze Cadeauspecialisten helpen je graag met het samenstellen van een Oranje EK voetbal die perfect aansluit op jouw wensen.

Vraag een offerte aan

> Stel je vraag

Zakelijke Oranje EK Voetbal cadeaus voor personeel bestellen

Wist je dat je ook jouw zakelijke Oranje EK Voetbal Cadeaus kan laten personaliseren? Al vanaf 10 cadeauboxen. Makkelijk op één factuur en laten bezorgen op meerdere adressen.

  • Unieke cadeaubox
  • Sealsticker met je logo
  • Wenskaart in jouw huisstijl

Jij het idee, wij de uitvoering. Jouw unieke Oranje EK Voetbal Cadeau. Samen boxen we het voor elkaar.

Op zoek naar het perfecte geschenk voor het EK voetbal?

Ontdek onze uitgebreide selectie Oranje EK voetbal cadeau- en borrelpakketten! Of je nu op zoek bent naar een Oranje borrelpakket EK gevuld met heerlijke snacks en drankjes, een Voetbal thema relatiegeschenk om de teamspirit te versterken, of een EK voetbal geschenkbox voor bedrijven om je waardering te tonen aan je personeel, wij hebben het allemaal.

Wanneer speelt Nederland tijdens het EK Voetbal 2024?

Zorg dat je jouw personeel vóór onderstaande datums een lekker EK Voetbal Borrelpakket cadeau hebt gedaan zodat ze thuis kunnen genieten van lekkere drankjes en borrelhapjes en onze Oranje Leeuwen kunnen aanmoedigen!

  • Zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur: Nederland- Play-Off Winner Path A (Polen of Wales) in Hamburg.
  • Vrijdag 21 juni 2024 om 21:00 uur: Nederland- Frankrijk in Leipzig.
  • Dinsdag 25 juni 2024 om 18.00 uur: Nederland- Oostenrijk in Berlijn.

Oranje EK Cadeau voor personeel

Ben je op zoek naar een unieke manier om je personeel te verrassen? Overweeg dan eens om een Oranje EK Cadeaupakket te geven. Het is een verrassend en origineel gebaar van waardering, vooral omdat het niet vaak voorkomt dat werkgevers cadeaus geven in het kader van het EK voetbal. Bij De Bestelbox zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van cadeaupakketten voor bedrijven, ongeacht de grootte van de groep. Bovendien ontvang je bij ons altijd een gratis wenskaart waarop je een persoonlijke boodschap kunt achterlaten. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de geschenken naar iedereen thuis te laten sturen. Voor grotere aantallen kunnen we zelfs een Oranje EK cadeaupakket op maat maken. Wil je hier meer over weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 uur nemen we contact op om jouw wensen te bespreken.

top