fbpx

De Pilsener Bierproeverij

Bier

Bier

Kies, klik en klaar! Makkelijk originele Bierpakketten bestellen voor je vrienden, familie, relaties of collega’s! Bij ons is ieder biertje speciaal, wanneer het met liefde in een Bier Cadeaubox is verpakt. Of het nu gaat om een felicitatie, prestatie, bedankje of een smaakvol cadeau bij vrijwel iedere gelegenheid passen onze lekkere Bierproeverijen.

Toont alle 8 resultaten

Bier Cadeaupakket Bestellen? Vandaag besteld is vandaag al verzonden!

Wil jij graag iemand één van onze overheerlijke bier pakketten cadeau doen? Of misschien wel gezellig borrelen met vrienden of collega’s? Zoek dan niet verder, want bij de Bestelbox ben jij aan het juiste adres!

Kortom, waar wacht je nog op?

Bekijk het assortiment aan Bier Cadeaupakketten en tover jouw vrijdagmiddagborrel om tot een waar feest! Niet alleen voor Bierboxen, maar ook voor andere cadeauboxen, Snoepboxen en nog veel meer leuke en unieke boxen ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je toch een unieke box voor ogen maar kun je deze niet vinden op onze website? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken hoe wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Samen boxen wij het voor elkaar!

Verdere informatie

Je kunt bij elke cadeaubox een gratis wenskaart uitkiezen waarop jij jouw persoonlijke boodschap achter kunt laten voor de ontvanger. Vergeet niet bij uw persoonlijke boodschap de afzender in te vullen, het is toch leuk als de ontvanger weet van wie hij/zij wat krijgt.   

Ook kun je jouw gewenste bezorgdatum uitkiezen bij het plaatsen van je bestelling. Tip: Wij versturen met DHL. Op dit moment worden 98% van onze pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden brengen wij 1 dag van te voren naar het postkantoor.

top