Happy Cava Paasgeschenk

 39,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

(€ 31,56 excl. btw)

Hef het glas op de Paasdagen!

Op zoek naar een luxe Paasgeschenk voor collega’s en relaties? Geef het Happy Cava Paasgeschenk cadeau! Een luxe wijnset in bamboe wijnkist, incl. wijnring, schenker, kurk en kurkentrekker met een heerlijke fles Cava Flama d’Or brut, afkomstig uit de zonovergoten wijngaarden van Spanje met vrolijke HAPPY EASTER Flesetiket en lekkere praliné paaseitjes.

INHOUD

  • Wijnset in bamboe wijnkist, incl. wijnring, schenker, kurk en kurkentrekker (de wijnkist kan worden voorzien van logo of persoonlijke boodschap)
  • Fles Cava Flama d’Or brut (Penedès, Spanje) met HAPPY EASTER etiket
  • Praliné Paaseitjes koper & goud, 10 stuks

De minimale afname voor dit Paasgeschenk is 24 stuks. 

Uitverkocht

Beschrijving

Staffelprijzen

Hoe meer Paasgeschenken je besteld, hoe voordeliger!
Neem contact met ons op over de staffelprijzen voor dit Paasgeschenk

Paasgeschenken zelf samenstellen

Heb je een leuk Paasgeschenk gezien maar wil je de inhoud aanpassen, moet er rekening gehouden worden met bepaalde dieetwensen of wil je de sealsticker op de Cadeaudoos personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf? Geen probleem! Onze Cadeauspecialisten helpen je graag met het samenstellen van een Paasgeschenk die perfect aansluit op jouw wensen.

Neem contact met ons op 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg