De Pilsener Bierproeverij

29,95

HEINEKEN PILSENER – Heineken is een goudgele lager met 100% natuurlijke ingrediรซnten in combinatie met het unieke Heineken A-gist. Dit gist creรซert de verfrissende, volle smaak en typerende fruittonen. Een traditie van smaak die al meer dan anderhalve eeuw voortleeft dankzij eenvoud en de kwaliteit van de ingrediรซnten, en natuurlijk de zorgvuldige aandacht voor het brouwproces.

BUD PILSENER – Bud is een zacht en verfrissend pilsener dat gekenmerkt wordt door zijn โ€˜smooth taste’. Deze smooth taste heeft de brouwerij gerealiseerd door gebruik te maken van witte rijst, het bier te lageren met beukenhouten snippers en het unieke brouwproces dat twee keer zo lang is als het gemiddelde brouwproces van bieren.

GROLSCH PREMIUM PILSENER – Grolsch heeft een licht bittere, hoppige en pittige smaak. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, รฉรฉn voor de bitterheid en รฉรฉn voor het aroma. Dit geeft het bier een uniek karakter. Grolsch pils is vooral gekend om zijn aangename bitterheid en rijke afdronk.

HERTOG JAN PILSENER – Hertog Jan Pilsener heeft een rijke en volle smaak vol mout. Met een klein zuurtje en een bittere afdronk geeft het een lichte tinteling op de tong. Hertog Jan Pilsener wordt vandaag de dag nog steeds volgens het oude ambacht gebrouwen uit natuurzuiver water, zorgvuldig geselecteerde granen, biergist en Saazer-hop. Dankzij deze methode heeft de pilsener een verrukkelijk gouden kleur en krijgt het een volle schuimkraag.

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & Belgiรซ
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

OVER BROUWERIJ HEINEKEN

Bier brouwen met de beste natuurlijke ingrediรซnten. Heineken Nederland is trots brouwer en producent van een uniek portfolio merken. Bekende merken die onze klanten verder- en consumenten in Nederland samenbrengen. Succesvolle merken die bruggen bouwen en drempels wegnemen. Door momenten te verrijken, ervaringen te verdiepen en mensen te verbinden. Zo halen we samen het beste uit elkaar en het leven.

OVER BROUWERIJ ANHEUSER-BUSCH INBEV BROUWERIJ

Al sinds 1744 wordt bier gebrouwen aan de Dommel in de Dommelsche bierbrouwerij. Het is daarmee de oudste nog werkende brouwerij van Nederland volgens Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur. De brouwerij is gespecialiseerd in het brouwen van pils. De Dommelsche bierbrouwerij is รฉรฉn van de duurzaamste brouwerijen van Nederland. De brouwerij is deels zelfvoorzienend door het zelf produceren van biogas uit afvalwater. De afgelopen 5 jaar reduceerde de brouwerij het waterverbruik met 15% en de CO2 footprint met 20%.

OVER BROUWERIJ GROLSCH

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Ze brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediรซnten. Hierdoor zijn hun bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk. Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Zij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat ze altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

OVER BROUWERIJ HERTOG JAN

Inmiddels is Hertog Jan een gevestigde naam die staat voor oprechte Liefde voor Bier en brouwmanschap van het hoogste niveau. Het merk Hertog Jan innoveert met Vatgerijpte Grand Prestige en Hertog Jan Ongekend. In heel Nederland kunnen mensen die een perfect getapt mooi bier willen dat drinken bij het Genootschap, een selectie van Hertog Jan cafรฉs. Hertog Jan Pilsener is uitgegroeid tot รฉรฉn van de meest verkochte en geliefde Pilseners van Nederland. Wat ooit begon als een avontuur van vier vrienden die hun Liefde voor Bier wilden bekronen met een eigen brouwerij is uitgegroeid tot een geliefd merk en een vaandeldrager van de Nederlandse biercultuur.

Wat zit er in een box?

  • HEINEKEN PILSENER 5,0% VOL
  • BUD PILSENER – 5,0% VOL
  • GROLSCH PREMIUM PILSENER – 5,0% VOL
  • HERTOG JAN PILSENER 5,1% VOL

Lekkers erbij:

  • Reypenaer Proeverijtje
  • Potje Fooddelicious Vijgendip 40gr
  • Luxe gedroode fuetworst
  • BBQ pindaโ€™s & horeca notenmix

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met โ€˜DHL Same day deliveryโ€™ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jou gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.