Italiaans Borrelpakket – witte wijn

44,95

Met het Italiaans Borrelpakket – met witte wijn verras je iedereen die je lief hebt. Top kwaliteit producten. Leuk om mee te borrelen of te proosten!

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

 • Bezorging door heel Nederland & Belgiรซ
 • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
 • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Borrelpakket bestellen voor collegaยดs, relaties en medewerkers

Werken de meeste collegaยดs binnen jouw bedrijf thuis, of wil je ze verrassen voor hun verjaardag. En wil je daarom een borrelpakket naar jouw medewerkers of collegaยดs sturen? Bij De Bestelbox hebben we een ruim assortiment met verse borrelboxen & houdbare borrelboxen! Voeg een lekkere dorstlesser toe aan het borrelpakket en jouw medewerkers of collegaยดs zijn geheid blij! Op deze manier kunnen je collegaยดs, medewerkers of relaties genieten van een borrel vanuit huis. Het bestellen van een (verse)borrelbox online kan makkelijk via de webshop. Wij kunnen de boxen verzendklaar leveren of je geheel ontzorgen door het rechtstreeks te leveren aan je medewerkers, collegaยดs of relaties.

Borrelpakket op maat laten maken en zelf samenstellen?

Heb je persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket zelf samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Wij hebben al aan veel bedrijven onze Boxen op maat geleverd! Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie box samenstellen naar jouw wens, alle adressen verzamelen van jouw medewerkers en wij doen de rest van het werk!

Borrelpakket laten bezorgen

We gaven het al aan, maar ook het bezorgen van de thuiswerk- en/of borrelpakketten kan De Bestelbox voor je uit handen nemen. Neem hiervoor ook contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het blij maken van collegaยดs, mederwerkers en relaties met een (verse) borrelpakket!

Wat zit er in een box?

 • Possessioni Serego Alighieri Garganega Sauvignon Del Veneto – 750 ml
 • Torres Selecta Black truffle chips – 125 gram
 • Luxe gezouten notenmix met o.a. macadamia’s & pecannoten -200 gram
 • Luxe gedroogde fuet worst – 175 gram
 • Overheerlijke grote Smokehouse pinda’s – 200 gram
 • Scrocchi Con Sale Marino – zeezout
 • Potje Delizioso groene pesto – 90 gram

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met โ€˜DHL Same day deliveryโ€™ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jouw gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geef je een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.

Andere suggesties…