Koffie tijd

 35,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Met de Coffeebrewer van De Brewers kun je altijd en overal genieten van de beste kwaliteit biologische koffie, vers gemalen en verpakt in een verrassende ‘coffeebrewer’. Door het hete water direct op de koffie te schenken en te laten trekken, wordt een intens aroma verkregen met een rijke en volle smaak. Een leuk én lekker cadeau!

Dit zit er in de box:

  • Coffeebrewer Honduras – 20 gram premium 100% Arabica koffie, biologisch en fairtrade, voor 2 kopjes koffie
  • Coffeebrewer Colombia – 20 gram premium 100% Arabica koffie, biologisch en fairtrade, voor 2 kopjes koffie
  • Transparant doosje met zachte Engelse fudge in 4 verschillende smaken (vanille, chocolade, cappuccino & rum-rozijnen)  – 250 gram
  • Transparant doosje met een heerlijke mix van verschillende soorten chocolade (inhoud varieert), 150 gram
  • Luxe Robuste Chocoladereep Puur met stukjes Pecan, 100 gram
  • Luxe Robuste Chocoladereep Melk met stukjes Pistache, 100 gram
  • Verpakt in een luxe zwarte brievenbusdoos

Uitverkocht

Beschrijving

De filterkoffie van Coffeebrewer is:

De beste kwaliteit koffie, vers gemalen en direct verpakt in een verrassende ‘coffeebrewer’. Ambachtelijk gebrand, vers gemalen en direct verpakt in een verrassende ‘brewer’. Biologisch èn fairtrade!
Het innovatieve ontwerp van de filter combineert het beste van een filterkoffie met de rijke smaak van een cafetière.
Door het hete water direct op de koffie te gieten en deze 4 tot 6 minuten te laten trekken, wordt een intens aroma verkregen met een rijke en volle smaak.
Inhoud per zakje: 20 gram premium 100% Arabica koffie, biologisch en fairtrade, voor 2 kopjes koffie

CADEAUPAKKET MET KOFFIE BESTELLEN?

De koffie Cadeauboxen van De Bestelbox zijn heerlijke gevulde koffie doosjes in verschillende thema’s. In de thee boxen zitten 2 verschillende smaken van Coffeebrewers met heerlijke verschillende soorten lekkernijen.

WAAROM KOFFIE ALS CADEAU GEVEN?

Je kunt een Koffie box bestellen voor je zelf of voor iemand anders. Bij het bestellen geef je een afwijkend afleveradres op en wij sturen De Koffiebox dan daarheen. Je kan er ook een GRATIS wenskaart aan toevoegen met een persoonlijke, deze printen wij dan uit en stoppen wij in de box. Koffie bestellen was nog nooit zo makkelijk als bij De Bestelbox. Ook is het een leuk idee als relatiegeschenk of gewoon voor je zelf.

KOFFIE VOOR BEDRIJVEN

Als bedrijven kun je de Koffie boxen inzetten als een uniek relatiegeschenk voor klanten, medewerkers of relaties. Je tovert zeker een glimlach op het gezicht van je relatie. De Koffieboxen zijn heerlijke Koffiepakket cadeau’s voor jong en oud.

 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg