Limoncello Spritz Bestelbox

 59,95

Denk aan… de Italiaanse keuken, de Italiaanse zon, de Italiaanse zomerliedjes op de radio, de ijsjes en de aperitivo’s op het terras aan het einde van de middag… Het Italië gevoel in huis halen doe je met De Limoncello Spritz Bestelbox. De heerlijke, volledig met de hand gemaakte en met liefde gebottelde Limoncello van The Lemon Spirit is een puur en ambachtelijk product. Naast de beste, handgeselecteerde citroenen, zijn de belangrijkste ingrediënten aandacht en bezieling. The Lemon Spirit is met liefde gemaakt en dat proef je! Mix deze met de Prosecco Superiore DOCG en maak de lekkerste Limoncello Spritz Cocktails voor jezelf, vrienden en familie. Prego!

Dit zit er in de Box:

  • Fles Lemon Spirit Limoncello – 500ml
  • Mini flesje Lemon Spirit Limoncello – 2x 50ml
  • Lemon Spirit Likeur glazen van Tovari – 2 stuks
  • Fles Prosecco Superiore DOCG – 750 ml
  • Luxe gezouten notenmix – 200 gram

Uitverkocht

Beschrijving

Over The Lemon Spirit

Uit passie geboren, volledig met de hand gemaakt en met liefde gebotteld. Schenken is genieten. The Lemon Spirit is een toost op het leven en een bezegeling van vriendschap. Een puur en ambachtelijk product. Naast de beste, handgeselecteerde citroenen, zijn de belangrijkste ingrediënten aandacht en bezieling. The Lemon Spirit is met liefde gemaakt en dat proef je!

“A toast to life, celebrate with friends.”

The Lemon Spirit onderscheidt zich van andere limoncello’s door zijn diep gele kleur en zacht romige smaak. Deze kenmerken zorgen ervoor dat The Lemon Spirit heerlijk is om puur te drinken en daarnaast ook heel geschikt is als ingrediënt voor cocktails en keuken.

“Easy peasy, lemon squeezy.”

Wat zit er in een box?

 

 

 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Andere suggesties…