fbpx

Vaderdag Cadeauboxen

Met welk cadeau ga jij
jouw vader verrassen op Vaderdag?

 

Op zondag 19 juni 2022
is het Vaderdag!
Dé dag om jouw vader, super opa
of de liefste bonus papa te
verrassen met een speciaal
cadeau om hem een beetje
extra te verwennen.

Weet je niet hoe?
Maak het jezelf niet te lastig!
De beste Vaderdag verrassing
is er eentje die
recht uit je hart komt.

Vaderdag Specials

Originele en leuke Vaderdag Cadeau’s van De Bestelbox

Bij De Bestelbox vind je originele Vaderdag cadeaus van zoveel soorten, maten, geuren en kleuren dat je jouw vader ongetwijfeld heel blij gaat maken. Geniet jouw vader van een biertje of een lekkere Cocktail? Bekijk dan het drankassortiment van De Bestelbox met de lekkerste dranken. Verras een speciale man in jouw leven deze Vaderdag met een Borrelbox met een lieve boodschap die heel lang blijft hangen of geef haar een lekker momentje om te relaxen met een Film Bestelbox. Is je vader een zoetekauw en gaat zijn liefde door de maag? Dan verras je hem natuurlijk met een heerlijke Vaderdag Brunch, een proeverij van de lekkerste brownies, een Vaderdag Donut Box

De Bestelbox heeft een ruim assortiment met cadeauboxen voor papadag. Met welke verrassing zeg jij dat jij hem zo waardeert dit jaar?

Vaderdag cadeau voor alle lieve papa’s, schoonvaders en bonusvaders.

Zondag 19 juni 2022 is het Vaderdag! Op deze mooie dag worden alle papa’s in het zonnetje gezet. Voor sommig is het de eerste Vaderdag en voor anderen de zoveelste. Dat maakt niet uit want het is en het blijft een bijzondere dag om alle papa’s, schoonvaders en bonusvaders te laten weten dat ze helden zijn, want dat zijn ze echt.

Een Vaderdag cadeau versturen met De Bestelbox? Zo werkt het:
1. Kies een Vaderdagcadeau uit ons Vaderdag assortiment
2. Voeg een leuke GRATIS wenskaart toe met een persoonlijke boodschap.
3. Wij bezorgen je verrassing waar en wanneer jij dat wilt.
Jij kiest zelf de datum waarop wij jouw pakket moeten aanleveren!

Je kunt jouw Vaderdagcadeau direct bij je vader laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om het cadeau bij jezelf te laten bezorgen. Zo kan je het Vaderdagcadeau persoonlijk geven.

top