fbpx

Vaderdag Cadeauboxen

happy-father´s-day

De leukste en lekkerste cadeaubox voor jouw vader met Vaderdag!

Hoe ga jij jouw vader verrassen op zondag 20 juni?

Vaders houden van verrassingen! Bij De Bestelbox vind je originele en lekkere Vaderdag Cadeau´s van zoveel soorten, maten, geuren en kleuren dat je jouw vader ongetwijfeld weer heel blij gaat maken. Geef je jouw vader een heerlijk ontbijt op bed met onze verse Ontbijtjes? Of geniet jouw vader juist van een lekker (speciaal)biertje of (verse) Borrelbox? Test je jouw vaders BBQ-Skills en geef je hem een mannelijke BBQ-Box cadeau. Of is je vader een echte snoepkont en gaat zijn liefde door de maag? Dan verras je hem natuurlijk met lekkere Donuts, een Snoepbox! 

Vaderdag cadeau voor alle lieve papa’s, schoonvaders en bonusvaders.
Zondag 20 juni 2021 is het Vaderdag! Op deze mooie dag worden alle papa’s in het zonnetje gezet. Voor sommig is het de eerste Vaderdag en voor anderen de zoveelste. Dat maakt niet uit want het is en het blijft een bijzondere dag om alle papa’s, schoonvaders en bonusvaders te laten weten dat ze helden zijn, want dat zijn ze echt.

Verras een speciale man in jouw leven deze Vaderdag met een mooie bos bloemen, of met een Borrelbox met een lieve boodschap die heel lang blijft hangen of geef haar een lekker momentje om te relaxen met een Film Bestelbox.

Een moederdag cadeau versturen met De Bestelbox? Zo werkt het:
1. Kies een Vaderdagcadeau uit ons Vaderdag assortiment zoals ontbijtjes, Borrelboxen, Snoepboxen of een lekkere Bierbox.
2. Voeg een leuke wenskaart toe met een persoonlijke boodschap.
3. Wij bezorgen je verrassing waar en wanneer jij dat wilt.

Je kunt jouw Vaderdagcadeau direct bij je vader laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om het cadeau bij jezelf te laten bezorgen. Zo kan je het Vaderdagcadeau persoonlijk geven. Bij De Bestelbox kan je tot 18.00 uur bestellen en wordt het de volgende dag voor 18.00 bezorgd. Je kunt uiteraard ook voor een andere bezorgdag kiezen.

top