Een kerstbox bestel je natuurlijk bij De Bestelbox!

25 december en 26 december komt er weer aan, dat betekent dat de Kerst weer in zicht is. Ga jij op 24 december nog snel proberen een cadeau te scoren of wil jij op tijd jouw cadeau binnen hebben? Dan is de vraag wat voor een cadeau je moet kopen voor een familielid of collega? Een dertien in een dozijn kerstbox wil niemand geven, daarom geven wij de handvatten hoe jij een originele kerstbox kan geven.

 

Voor wie is deze kerstbox geschikt?

Dit kerstpakket is geschikt voor jong en oud. Zo kan jij iedereen verrassen met een hip, origineel, leuk en gepersonaliseerd kerstpakket. Een collega die hard heeft gewerkt, broer, oom, tante, zus, vader, moeder, opa of oma? Onze kerstbox is voor iedereen geschikt. Klik HIER om onze kerstpakketten te zien.

Een kerstbox is het perfecte cadeau om iemand te bedanken voor zijn bewezen diensten, om jouw liefde te laten blijken naar iemand toe of iemand die een opkikkertje verdiend! Met onze gevarieerde kerstboxen is er voor ieder wat wils, zoals het hoort. De echte kerstgedachte is in onze box terug te vinden door middel van de producten die in de box zitten.

 

Waarom een gepersonaliseerd kerstcadeau?

Een uniek gepersonaliseerd kerstpakket geven aan iemand die hard heeft gewerkt in jouw bedrijf, een lieve oom/tante, een opa/oma, vader of moeder. Het geven van een gepersonaliseerd kerstpakket zal leuke reacties opleveren en je hebt een verhaal hoe je aan dat leuke cadeau bent gekomen en waar je dat hebt gekocht!

Een cadeau geven is altijd lastig, maar met onze kerstpakketten op maat heb je genoeg keus om er een persoonlijk cadeau van te maken. Zo kan je een wenskaart toevoegen met een berichtje om het nog persoonlijker te maken.

Niemand heeft het makkelijk gehad de afgelopen tijd. Zo kan je met de kerstbox een klein subtiel cadeau geven of all-out gaan een box cadeau geven met alles erop en eraan. Uiteraard is er ook een middenweg beschikbaar door ons diverse assortiment.

Bij De Bestelbox kan jij ook gratis een wenskaart toevoegen aan jouw bestelling met een persoonlijke boodschap. Zo kan je iemand bedanken, steunen of simpelweg een cadeau geven om hem of haar te bedanken. Zo personaliseer jij echt jouw kerstbox en zal die persoon naast het genieten van de inhoud van de kerstbox ook dankbaar zijn voor jouw boodschap.

 

Waarom een kerstbox bestellen bij De Bestelbox?

Jij bestelt een kerstbox en wij zorgen dat het op tijd bij jou geleverd wordt of bij degene aan wie jij het cadeau wil geven, inclusief gratis wenskaart en gepersonaliseerd cadeaubox. Hoe makkelijk is dat? Zoek jouw box, bestel jouw box en geef aan wanneer je het geleverd wil hebben en dan zorgen wij dat het op tijd voor de deur staat.

 

Aanvraag brochure voor de kerstboxen

Wil je een brochure ontvangen waar alle prijzen en mogelijkheden gemakkelijk zijn terug te vinden? Mail ons dan op: Info@debestelbox.nl of kijk op onze website voor de online versie.

In onze brochure vind jij alle kerstboxen terug met alle opties, bij interesse in een aangepaste persoonlijke kerstbox raden wij aan een mail te sturen naar Info@debestelbox.nl.

 

Hoe bestel ik een kerstbox bij De Bestelbox?

Al onze kerstboxen zijn ontzettend eenvoudig online te bestellen via onze website. Kies de gewenste kerstbox en bezorgdatum en binnen enkele seconde bestel je de exclusieve kerstbox voor jouw medewerkers! Je kunt zelfs de kerstbox naar meerdere adressen versturen door het format op de website te downloaden en het ingevulde naar info@debestelbox.nl te sturen. Wil jij nou graag kerstboxen cadeau geven aan jouw personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons info@debestelbox.nl of telefonisch via ons telefoonnummer: 085 019 6689.