Op zoek naar lekkere hapjes bij de borrel?

Op zoek naar lekkere hapjes bij de borrel?

Ben jij op zoek naar lekkere hapjes bij de borrel? Lees dan verder! 

Voor iedere dag van de week is er wel een excuus voor een lekkere borrel, toch? Wij, De Bestelbox, hebben verschillende soorten en maten borrelboxen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Spaanse Borrelbox of Brievenbus Borrelboxen maar ook andere Borrelbxoen zoals de Borrelbox Wine & Bites  of de Borrelbox Bief & Bites. Met de Borrelboxen haal je genoeg in huis voor een gezellige vrijdag- of zaterdagavond of een heerlijke borrel in de zon op zondag. Wat maakt het ook uit, maak van iedere dag een feestje met de Borrelboxen van de Bestelbox!

Geef eens een borrelbox cadeau! Ideaal geschikt voor elke gelegenheid.

Je kunt de Borrelboxen van de Bestelbox voor iedere gelegenheid cadeau geven. Zo kun je deze cadeau geven aan jouw online meeting met vrienden of met jouw medewerkers. Of wil je iemand in het zonnetje zetten en een heerlijke Borrelbox cadeau te doen. Dan zijn de Bierproeverij Borrelboxen zeker wat voor jou. Speciaal biertjes en kwaliteit borrel producten in één box! Ideaal om met elkaar te bieren, en te borrelen.

Werken de meeste collega´s binnen jouw bedrijf thuis, of wil je ze verrassen voor hun verjaardag. En wil je daarom een borrelpakket naar jouw medewerkers of collega´s sturen? Bij De Bestelbox hebben we een ruim assortiment met Borrelboxen! Op deze manier kunnen je collega´s, medewerkers of relaties genieten van een borrel vanuit huis. 

Het bestellen van een borrelbox online kan gemakkelijk via de webshop. Wij kunnen de boxen verzendklaar leveren of je geheel ontzorgen door het rechtstreeks te leveren aan je medewerkers, collega´s of relaties.

Heb je persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket zelf samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Wij hebben al aan veel bedrijven onze Boxen op maat geleverd! Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie box samenstellen naar jouw wens, alle adressen verzamelen van jouw medewerkers en wij doen de rest van het werk!