Originele Relatiegeschenken voor jouw personeel?

Veel werkgevers zijn op zoek naar originele maar ook luxe relatiegeschenken voor hun hardwerkende personeel. Maar waar vind je deze hippe, leuke en toch relatief goedkope relatiegeschenken?

Wij helpen je natuurlijk met alle liefde aan het relatiegeschenk die jij persoonlijk wilt maken en geven aan jouw medewerker. Het is erg belangrijk om jouw personeel te belonen voor hun prestaties, zo creëer je alleen maar meer respect. 

De Bestelbox is van alle markten thuis, denk aan kleine cadeauboxen zoals een heerlijke snoep box of thee / koffie cadeaubox tot aan grote luxe cadeauboxen zoals een Italiaanse borrelbox met een bijpassende wijn. Wij hebben ook voor iedere gelegenheid een cadeaubox. 

Wanneer geef ik mijn personeel of relaties een relatiegeschenk?

Wij hebben relatiegeschenken die jij cadeau kunt geven aan iemand die ziek is, een opkikkertje verdiend of een moeilijke tijd doormaakt. Of ben je op zoek naar een cadeau voor jouw relaties waarbij je diegene op een leuke en originele manier wilt bedanken? Met een relatiegeschenk van de Bestelbox zit je altijd goed! En met een van onze GRATIS wenskaarten kun je er makkelijk een persoonlijke draai aan geven.

Waarom bestel ik een relatiegeschenken bij De Bestelbox?

Onze klanten zijn erg tevreden met onze werkwijze. Wij hebben meer dan 200 samenwerkingen met verschillende bedrijven waarbij we grote aantallen cadeauboxen bezorgen bij het personeel van deze bedrijven. Bekijk voor wie wij allemaal cadeauboxen hebben mogen leveren op onze home-pagina

Hoe bestel ik een relatiegeschenk bij De Bestelbox?

Al onze geschenken zijn ontzettend eenvoudig online te bestellen via onze website. Kies het gewenste relatiegeschenk en bezorgdatum en binnen enkele seconde bestel je het exclusieve relatiegeschenk voor jouw medewerkers! Je kunt zelfs de cadeaubox naar meerdere adressen versturen door het format op de website te downloaden en het ingevulde naar info@debestelbox.nl te sturen. Wil jij nou graag relatiegeschenken cadeau geven aan jouw personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons info@debestelbox.nl of telefonisch via ons telefoonnummer: 085 4822344