TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BORREL 

Je hebt er vast een geweldige herinnering aan, die ene keer dat de borrel volledig geslaagd was. Met collega’s vanuit werk bij iemand thuis belanden en een fles wijn opentrekken, bijkletsen met je vrienden of een iets te fanatieke spelletjesavond. Dit soort momenten beleven we graag vaker. Wat zijn de ingrediënten die borrels extra memorabel maken?

De nummer 1 tip voor een succesvolle borrel is natuurlijk het gezelschap. Wat ook gelijk het makkelijkste ingrediënt is; het maakt namelijk niet uit waar je je gezelschap vandaan haalt voor de borrel! Je kunt borrelen met je buurman, familie, vrienden of de lokale bakker! Kortom, op z’n tijd is iedereen in voor een gezellige borrel! Misschien zijn de leukste borrels wel met mensen die je nog niet zo goed kent. Borrel bijvoorbeeld eens met de collega’s die je voornamelijk strak in het pak achter het bureau ziet zitten. Wellicht beland je spontaan laat in de kroeg waar je helemaal losgaat samen. Dit soort momenten zijn goud waard! Vooral het herbeleven van de avond op maandagavond bij de koffiemachine. 

Dat brengt ons bij de volgende tip, het is heerlijk om op een borrel samen te lachen. Zo levert samen spelletjes spelen hilarische scenario’s op. Ik bedoel laten we eerlijk wezen, is Twister gemaakt voor kinderen of voor aangeschoten volwassenen? 

Er zijn genoeg leuke spellen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld het spel ‘wie of wat ben ik’, waar elke speler moet raden welke persoon of welk object hij of zij is. Dit raad je door vragen erover te stellen die alleen met ja of nee kunnen worden beantwoord. Heb je hier geen variant van thuis liggen: het is zelf te maken met pen, papier en plakband. Schrijf een woord of naam op voor je buurman/vrouw op een papiertje en plak deze op zijn of haar voorhoofd. Dit kun je met onbeperkt veel mensen samen spelen. 

Om de perfecte sfeer voor een succesvolle borrel te creëren hoef je niet zelf van alles te bedenken, wist je dat wij ook gepersonaliseerde online uitjes organiseren? Waaronder een foute bingo, waar het klassieke spel is geüpgraded met leuke uitdagingen zoals het tegen je medespelers opnemen in een dansronde. Dit is erg leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel. Want heb jij je collega’s ooit eerder te gekke dansopdrachten zien doen? Exactly, wij ook niet. Kortom, spelletjes zijn dé kers op de taart als het gaat om het organiseren van de perfecte borrel. 

Tip nummer 3: Lekkere hapjes bij de borrel zijn onmisbaar. En laat je daarvoor nou aan het juiste adres zijn. Met onze bestelboxen is lang in de keuken staan om die perfecte borrel te organiseren verleden tijd. Met één klik op de knop wordt een heerlijke bestelbox bij jou thuisbezorgd met al jouw favoriete hapjes en snacks erin. De bestelboxen zijn volledig te personaliseren of je kunt gemakkelijk kiezen uit een al samengestelde bestelbox. Zo zijn er tal aan borrelboxen met alle essentials voor dé perfecte borrel. Een borrel waar jouw gezelschap wel in is voor een biertje? Dan is de Borrelbox Bier & Bites jouw box om te proosten. Proost je liever met een zacht bubbletje, dan is de borrelbox ‘’proost’’ het helemaal voor jou. De box heeft een heerlijke cava voor de perfecte borrel. En geen borrel zonder een hapje, dus uiteraard zijn alle borrelboxen voorzien van heerlijke nootjes, nacho’s en/of een kaasje en worstje. Tip van ons: gegarandeerd succes: de borrel met een italiaans tintje. En wij zouden dé bestelbox niet zijn als we daar niet ook een heerlijke box voor hebben. Italiaans wijntje, truffel chips, worstje, dipje, nootje; you name it. Tutto per favore, TUTTO!

Een succesvolle borrel organiseren zonder al je goede voornemens direct over boord te gooien kan met de bestelbox uiteraard ook! We hebben diverse borrelboxen waar alcohol geen hoofdrol in speelt. Zo kun je kiezen voor heerlijke dorstlessers zonder alcohol, te vinden in de box ‘’fris festijn’’.

Geniet van elkaar, je favoriete drankje en een lekkere borrelhap. Met deze tips is een geslaagde borrel gegarandeerd.