Organiseer een Bierproeverij bij jou thuis!

Ben je een echte bierliefhebber en hou je wel van een speciaalbiertje? Dan zijn de bierproeverij Bestelboxen jou op het lijf geschreven! Nieuwe smaken proeven, discussiëren over welke ingrediënten en nou in zitten en leuke weetjes te weten komen over je favoriete bier. Lekker thuis genieten van verschillende soorten bieren van de beste brouwerijen, onder het genot van een lekker kaasje, worstje en nootje. Daar hebben wij van de Bestelbox de perfecte oplossing voor: bierproeverijen, gewoon lekker bij je thuis!


Doe mij maar een speciaalbiertje!

Voor de echte speciaal bier liefhebbers of degenen die gewoon een keer wat anders willen proberen dan een standaard vaasje, hebben we DE perfecte box samengesteld. Een box gevuld met vier heerlijke, rijkelijke speciaal bieren en de beste borrelhapjes voor een avondje ouderwets bier drinken met je beste maten in de keet! Gezellig! 

Liever Hertog-jan dan Heineken?

Geen liefhebber van al die andere bieren en altijd trouw aan je favoriete biermerk Hertog-Jan? Dan is de Hertog-Jan bierproeverij Bestelbox perfect voor jou! Een heerlijke frisse en tikkeltje excotische Weizener, Een Hertog-Jan karakter, een triple van 8,5% en een rijke Grand Prestige klinkt toch als muziek in je oren! Samen met een heerlijke fuet en een notenmix maak jij je bierproeverij helemaal perfect. Nog een tip van De Bestelbox: geef een Bier Box cadeau. Zal zeker gewaardeerd worden door de echte bierliefhebber! Je kunt hier ook nog een persoonlijke boodschap bij doen door middel van de gratis wenskaart, leuk!

Onze tip voor jou: De Bierproeverij van Brouwerij Lowlander

Met een goed gevoel genieten van heerlijke bieren? Geïnspireerd op ontdekkingsreizen naar verre oorden en de overvloed aan smaakmakers die daar te vinden zijn, brouwt Lowlander Beer met botanicals. Het zijn bieren met een onderscheidende smaak en avontuurlijk karakter. Een biertje bij Lowlander begint met het pellen van vers fruit, het plukken van bloemen of bessen en soms het extraheren van zakken vol kruiden en specerijen, door ze te laten sudderen om er infusies van te maken. Het resultaat is een interessanter bier, met een diepte van goed uitgebalanceerde natuurlijke smaken.

De belofte van Lowlander

Als botanisch brouwer met wortels in Nederland, is het de grondgedachte van Lowlander dat een klein beetje Nederlands vernuft gecombineerd met de kracht van de natuur grenzeloze mogelijkheden creëert. Tegelijkertijd zijn ze zich er terdege van bewust dat we de schoonheid en voordelen van de natuur nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen.

Lowlander is op zoek naar de perfecte balans. Net zoals het vinden van de juiste combinatie van plantaardige ingrediënten om onze unieke verfrissende drankjes te brouwen, zo is het ook met de natuur. Wanneer er meer wordt uitgenomen dan wordt teruggegeven, moet de balans worden hersteld.

Om van de natuur te kunnen blijven genieten, moeten we haar beschermen voor de komende generaties. Daarom neemt Brouwerij Lowlander de volledige verantwoordelijkheid voor hun acties terwijl we onze impact van negatief naar positief veranderen. Opkomen voor het wereldwijde doel voor de natuur, werken aan een natuurpositieve impact in 2030.

Cadeaubon van de Bestelbox

Geen flauw idee of je vriend/vriendin nou van witte wijn, rode wijn of toch een stevig biertje houdt? Geef dan een cadeaubon van de Bestelbox, zo kunnen ze zelf hun favoriete box bestellen en heb jij tenminste een goed cadeau gegeven! Win win.